Bajkerska "invazija" na Banjaluku 14. aprila!

Autor:

U subotu, 14. aprila plato ispred Ronilačkog kluba Buk preplaviće na stotine dvotočkaša kako bi tradicionalno obilježili početak ovogodišnje moto sezone!

Bajkerska "invazija" na Banjaluku 14. aprila! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

Za cjelodnevni program su zaduženi banjalučki rokenroleri, grupe Balkan Express i Tupas Mene, a zahvaljujući mnogobrojnim partnerima Banjalučane očekuje odlična ponuda, nesvakidašnje cijene i čuveni bajkerski pasulj koji je za sve bajkere besplatan, navode iz MK Istok.

Ovaj klub kao i prethodnih godina poziva se svi bajkere grada Banjaluka da im se pridruže u akciji dobrovoljnog darivanja krvi, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju veliko srce i bezrezervnu humanost.

"Ono što nas trinaestu godinu za redom očekuje je vrhunska ponuda i vrhunski rokenrol, čime će se ozvaniti početak vožnje dvotočkaša u Banjaluci. Svake godine Banjalukom se protegne kilometarska kolona motocikala koja je prethodnih godina na otvaranju moto sezone brojala i do 500 motora i zaljubljenika u dvotočkaše", kažu iz MK Istok.

Prijatelj manifestacije je AMS RS, koji će na ovom događaju predstaviti svoje aktuelne akcije za bezbjednost saobraćaja, a iz MK Istok napominju da je AMS RS partner partner gotovo svih godišnjih aktivnosti MK Istok iz Banjaluke.

Ostale vijesti