• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Džikiću, majstore" orilo se "Moračom" (VIDEO)

Autor mondo.rs

Poslije triler pobjede nad Cedevitom u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige, trener Budućnosti Aleksandar Džikić imao je priliku da prvi put u "Morači" uživa u skandiranju svog imena.

 "Džikiću, majstore" orilo se "Moračom" (VIDEO) Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Drama u Podgorici i hepiend za Budućnost. Polufinalna serija ABA lige otvorena je pobjedom podgoričkih "plavih" 84:83, a navijači su na kraju meča skandirali ime nekadašnjeg stratega Partizana Aleksandra Džikića.

"Što se tiče navijača, hvala im što su došli i navijali. Ja sam vaspitan tako da navijam i kad gubim. Ne tražim da ljudi budu kao ja, ali zaista su nam večeras pomogli. Odavno nije bilo ovako. Tek je 1:0, oporavićemo se i mi i oni. Hvala navijačima na skandiranju na kraju, ali nisam ja toliko bitan, meni je bitna energija, kako su se igrači i navijači 'integrisali'. A ja sam tu na margini", rekao je Džikić.

Trener Budućnosti je pohvalno govorio i o rivalu.

"Čestitaću Cedeviti, jer je odlično odigrala. Igrali smo mnogo puta ove sezone. Nema tu mnogo stvari koje mogu da te iznenade, osim individualnog kvaliteta Nikolsa i Čerija koji su ga maksimalno iskoristili. U odbrani smo bili malo mekši nego što bih volio. Oni su pogađali teške šuteve, svaka čast. Moramo u Zagrebu biti bolji da bi pobijedili", prokomentarisao je Džikić.

Iako je centralna figura predstave u Morači bio Nemanja Gordić, šef  stručnog štaba Budućnosti posebno je pomenuo drugog igrača.

"Heroj je Kajl Lendri. Povrijeđen je, a rekao je: 'Hoću da igram'... Igrao je sedam minuta, što vama može da deluje malo, ali time je dao vremena Nikoliću da se sabere, posijle nekoliko poteza izvedenih sa manjkom fokusa", otkrio je Džikić.






FOTOGRAFIJE

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC