• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar se u sve meša: Bira trenera za PSŽ

Autor mondo.rs

Unaji Emeri viđen je na izlaznim vratima Pari sen Žermena na kraju sezone, a pitanje je ko će ga naslediti. Najbolji igrač već dao predlog vlasniku kluba ko bi bio najbolje rešenje

Pari sen Žermen dobro gura u prvenstvu Francuske, ali eliminacija u osmini finala Lige šampiona ocenjena je kao neuspeh, zbog čega će trener Unaji Emeri najverovatnije platiti najveću cenu odlaskom sa "Parka prinčeva" na kraju sezone.

Mediji već uveliko spekulišu ko će biti novi šef struke "svetaca". Navode da bi to trebalo da bude neki iskusni stručnjak, a među brojnim potencijalnim kandidatima pominju se i Zinedin Zidan, Karlo Anćeloti, Roberto Manćini...

U potragu za novim trenerom aktivno se uključio i Nejmar, prva zvezda kluba, koji je trenutno van stroja posle povrede i operacije stopala.

Najbolji fudbaler ParisSen Žermena predložio je vlasniku kluba Naseru Al-Kalifiju da umesto Emerija postavi Luisa Enrikea.

Iako kao glavni kandidat za klupu Parižana slovi Antonio Konte iz Čelsija, Nejmar je  poručio šeiku da mu se ne sviđa Italijanov stil i da je Luis Enrike pravo rešenje, prenose španski i francuski mediji.

On je Al-Kalifiju i sportskom direktoru Pari sen Žermena Anteru Enrikeu detaljno objasnio zašto je bivši trener Barselone pravo rešenje za klupu njihovog tima, nakon što su došli u Brazil da ga obiđu posle nedavno obavljenog hirurškog zahvata.

Nejmar je sa Luisom Enrikeom uspešno sarađivao u Barseloni, zajedno su za samo tri sezone osvojili čak devet trofeja, a potom su prošlog leta u isto vreme otišli sa Nou Kampa.

Ipak, dobro je poznato da se već dugo šuška o tome da Nejmar želi da napusti PSŽ, pa je pitanje da li će vlasnik kluba uopšte uzeti u razmatranje njegovo mišljenje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC