• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUP: Takozvano Kosovo neće igrati!

Autor mondo.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izdalo saopštenje u kojem obavještava javnost da selekcija takozvanog Kosova neće igrati ni protiv Norveške, ni protiv Slovačke.

 MUP: Takozvano Kosovo neće igrati! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Evropska rukometna federacija isključila je žensku juniorsku reprezentaciju s kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo, koji je trebalo da se održi u Beogradu u naredna tri dana.

EHF je donio odluku da otkaže preostale dvije utakmice Srbije protiv Norveške i Slovačke, jer je Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije iz bezbjednosnih razloga odlučilo da se u petak ne igra meč Srbije i tzv. Kosova.

Srbija isključena, ostali igraju u Beogradu!


EHF je na svom sajtu jasno naglasio da će se preostale utakmice, uključujući i one koje igra tzv. Kosovo, odigrati u Kovilovu po ranije utvrđenom rasporedu.

"Ne sa 'Kosovom', nećemo da se bijemo sa narodom!"


Ipak, Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo saopštenje u kojem obaveštava javnost da selekcija takozvanog Kosova neće igrati ni protiv Norveške, ni protiv Slovačke.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da se, osim današnje kvalifikacione utakmice za juniorke u rukometu između reprezentacija Srbije i takozvanog Kosova, neće odigrati ni utakmice između takozvanog Kosova i Norveške u subotu i meč sa Slovačkom u nedelju. Napominjemo da je odluka o otkazivanju navedenih utakmica donesena kako bi se izbjegla bilo kakva mogućnost sukoba između policijskih službenika Ministarstva i naših građana", stoji u saopštenju MUP-a.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC