• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Dragiiiiša, gde si sad da kažnjavaš?

Autor mondo.rs

Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić o odbijanju žalbe zbog oduzimanja bodova. "Drugi klubovi su se raspisali ovih dana saopštenjima, pa ih Dragiiiša Binić ne kažnjava", primetio je funkcioner crno-belih.

 Dragiša Binić Partizan kazna Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije je, izgleda, a kažemo izgleda jer se odluke njegovih organa, tradicionalno plasiraju uvek preko određenih medija, a ne svojih zvaničnih kanala, odlučio da ostane pri kaznama za Partizan i Crvenu zvezdu, uz obrazloženje da su zatrovali srpski fudbal svojim saopštenjima.

Partizan i Crvena zvezda su se žalili na prvostepenu odluku, ali im je žalba odbijena, što će reći da im je bodovni saldo "skraćen" za dva boda. 

Partizan, međutim, neće odustati od svih pravnih lekova. Najpre je najavio žalbu Izvršnom odboru FSS (sa malim izgledima da mu bude usvojena), ali poslaće i predstavku Međunarodnom arbitražnom sudu (CAS), i podneće inicijativu Ustavnom sudu za ocenu ustavnosti pojedinih odredbi Dsciplinskog pravilnika FSS.

U izjavi za TV Partizan, potpredsednik kluba Vladimir Vuletić primetio je da su se drugi klubovi poslednjih dana "raspisali" i da konstantno objavljuju saopštenja, a da Dragiša Binić ("Dragiiiiša") ne reaguje.


"Imamo kakofoniju različitih glasova, različitih klubova, koji se, gotovo, utrkuju u razmeni saopštenja u poslednje vreme. Radnički sa Niiišave, FK Vojvodina koji je, takođe, glasao protiv uvođenja VAR tehnologije, a sada je svestan koliko je ova inicijativa Partizana bila blagotvorna", ističe Vuletić.

"MNOGO JE JUDA KOJI SE PRODAJU ZA 30 SREBRNJAKA"

"Nećemo dozvoliti da budemo žigosani. Ova nedelja je, inače, Strasna nedelja. Juda, koje su spremne da za 30 srebrnjaka da urade svašta, i danas ima. Mnogo ih je. Recimo, neke 'legende'. To su jeftine Jude za 30 srebrnjaka".

Osvrnuo se i na saopštenja takzvanih "malih" klubova koji su brže-bolje pozdravili odluke disciplinskih organa FSS.

"Četiri kluba Superlige su, odmah nakon što su Partizan i Zvezda kažnjeni, požurili da se oglase i gromko pozdrave odluke disciplinskih organa i poručivali da 'ne sme da bude privilegovanih'. Izgleda su upravo ti, takozvani, mali 'klubovi' privilegovani", dodao je Vuletić.

Još jednom o čoveku zaduženom za regularnost u srskom fudbalu - Dragiši Biniću...

"Dragiiiiša Binić je prilikom izricanja presuda rekao da 'ti klubovi', misleči na Partizan i Crvenu zvezdu, klubovi treba da budu srećni što nisu strožije kažnjeni, iako je bilo određenih insistiranja. Koje su to više sile da utiču na Disciplinsku komisiju? Gde su te moćne sile koje očigledno ima u mislima Dragiiiiša Binić", pita se Vuletić.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC