Novakova poruka Vajdi posle 6:0, 6:1

Autor:

Nakon što je za manje od sat vremena eliminisao prijatelja i zemljaka, Lajovića, Đoković je tokom kratkog intervjua na terenu imao i jasnu poruku za (privremenog) trenera.

Nasmejan, nakon što nije pokazao bolne grimase, niti znake umora u neočekivano ubedljivoj pobedi nad (Q) Dušanom Lajovićem, jedan od najboljih tenisera svih vremena iskoristio je kratak intervju pri odlasku s terena da pošalje jednu važnu poruku.

"Veoma sam srećan što stojim ovde pred vama", obratio se (9) Novak Đoković publici, koja je ispunila najveći teren kompleksa u Monte Karlu, gde i živi sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i kćerkicom Tarom."Uvek je zadovoljstvo igrati ovde, stanovnik sam ovog grada, treniram na ovim terenima, zaista se osećam kao kod kuće", nastavio je Novak i onda pogledao prema boksu u koji se, posle 11 meseci, vratio njegov dugogodišnji trener Marjan Vajda.

/AKO JE "TO TO", MARJANE DOBRO DOŠAO/

"Iza mene su veoma teški trenuci, zato sam srećan što vidim Marjana u mom boksu", rekao je Đoković, posle čega nije teško zaključiti da li bi voleo, ili ne, da ova privremena saradnja sa Slovakom bude nastavljena i po završetku Mastersa u Monte Karlu, gde će u 2. kolu srpski as igrati protiv rivala iz Hrvatske, Borne Ćorića.Novinari koji su gledali meč primetili su neuobičajeno veliki broj tenisera na tribinama. Tokom sezone ne događa se često da rivali gledaju jedni druge uživo. Češći je slučaj da se napete završnice prate iz "lounge" sobe u kojoj igrači provode vreme preko dana i čekaju svoj red, međutim...

"Mnogo igrača je na tribinama, kao što su mnogi virili dok je Đoković trenirao. Rivali su zainteresovani da vide da li se Novak zaista vratio", napisala je novinarka Karol Bušar.

/RAZLOG ZBOG KOG VAJDA OKLEVA/Novak, šampion Monte Karla iz 2012. i 2015, koji je prošle sezone ispao u četvrtfinalu od Davida Gofana, trebalo bi da se sastane sa Ćorićem u sredu nakon što u utorak bude kompletirano 1. kolo trećeg Masters turnira u sezoni.

Tagovi:

Ostale vijesti