• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić brani Pogbu: Još je mlad...

Autor mondo.ba

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić iznio je niz komplimenata na račun Pola Pogbe, saigrača u Mančester junajtedu, ali je i naglasio da Francuz mora preuzeti veću odgovornost tokom utakmica.

Pogba je često "meta" kritika britanskih medija, koji smatraju da bi igrač koji vrijedi više od 100 miliona evra treba davati više na terenu. Ni Žoze Murinjo, menadžer "crvenih đavola" s vremena na vrijeme javno iskaže nezadovoljstvo igrama francuskog reprezentativca. No, nedavno protiv gradskog rivala Sitija pokazao je svoju klasu kreiravši preokret od 0:2 za trijumf rezultatom 3:2. 

"Zbog kvaliteta i karaktera koju ima morao bi imati više samopouzdanja i preuzimati veću odgovornost. Naravno još uvijek je mlad, može da se popravi i on će to uraditi. Uostalom, protiv Mančester sitija je pokazao da može igrati sve bolje i bolje. Preuzeo je odgovornost, postigao gol i podigao samopouzdanje ostalim igračima. Nakon njegovog prvog gola počeli smo vjerovati da možemo nešto učiniti, upravo to mora raditi", rekao je Matić za britanske medije, a prenijela agencija "Anadolija".

Pogba je ove sezone u Premijer ligi Engleske postigao pet golova i upisao deset asistencija.

"On je sjajan igrač. Mnogo trči, zna kontrolisati loptu, može da postigne gol i može dobro da igra u defanzivi", zaključio je vezni fudbaler selekcije Srbije.

Junajted je ove sezone ispao u četvrtfinalu Liga kupa, u osmini finala Lige šampiona, a u Premijer ligi se bori da sačuva drugo mjesto. Ali, sezonu će pokušati spasiti osvajanjem FA kupa. Stigao je do polufinala u kojem će se na "Vembliju" sastati s Totenhemom s početkom u 18.15 sati. U drugom polufinalnom duelu snage će u nedjelju odmjeriti Čelsi i Sautempton.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC