• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tri poena" na Jahorini promoviše as Partizana!

Autori mondo.ba Autori SRNA

Predstavnici KK Partizan iz Banjaluke poklonili su fočanskom KK Sutjeska garnituru dresova za mlađi pogon i predstavili svoj ljetni međunarodni kamp "Tri poena" na Jahorini.

 "Tri poena" na Jahorini promoviše as Partizana! Izvor: MN PRESS

U Gradskoj dvorani u Foči, Banjalučani su pojasnili mladim članovima Sutjeske način rada u košarkaškom kampu kroz koji je do sada prošlo više od 10.200 dječaka i djevojčica i oko 1.250 trenera, a komplet od 15 dresova za igrače i majice za trenere poklonili su kao znak zahvalnosti za uspješnu saradnju sa fočanskim provoligašem.

Predsjednik Partizana Bogdan Stanojević kaže da o ozbiljnosti i kvalitetu kampa na Jahorini najbolje govori činjenica da su njegovi promoteri bili Predrag Saša Danilović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Zoran Stevanović, Zoran Sretenović i drugi legendarni jugoslovenski košarkaši.

"I ove godine imamo pet smjena, a promoter će biti kapiten beogradskih crno-bijelih Novica Veličković. Kamp počinje 30. juna i završava se krajem avgusta kadetskim turnirom, a očekujemo oko 500 učesnika", rekao je Stanojević.

On je izrazio očekivanje da će mladi košarkaši sa područja Foče i regija Istočna Hercegovina i Romanija učestvovati na kampu.

"To je dobar put da mladi prođu košarkaške vještine, upoznaju nove prijatelje i vrate se obogaćeni košarkaški i ljudski", dodao je Stanojević.

Trener KK Sutjeska Milenko Ivanović zahvalio je Banjalučanima na poklonu i istakao da je kamp "Tri poena" na Jahorini veoma kvalitetan i odlično organizovan, te da djeca treniraju dva puta dnevno sa najboljim trenerima mlađih selekcija iz Srbije.

"Naša djeca, koja su učestvovala zadnje dvije godine, su veoma zadovoljna i već imamo prijavljenih i za ovogodišnji kamp", rekao je Ivanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC