• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izgubio u Novom Sadu!

Autor mondo.rs

U derbiju 34. kola Superlige, plej-of grupe, Vojvodina je pobedila Partizan 2:1.

 Partizan izgubio u Novom Sadu! Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

U danu kada je Partizan i definitivno postao bivši šampion Srbije, nekoliko sati pošto je Crvena zvezda "overila" titulu trijumfom u Kruševcu, Partizan je izgubio u Novom Sadu od Vojvodine - 1:2 (1:1).

Novosađani su pobedom protiv Partizana prekinuli niz od tri uzastopna poraza. A crno-beli su ih u još uvek aktuelnoj sezoni upisali čak pet, uz sedam remija, što je u elitnom domaćem takmičenju bilo nedovoljno za ispunjenje šampionskih ambicija.

Golove za Vojvodinu postigli su Dušan Jovančić u 11. i Aleksandar Radovanović u 76. minutu, dok je jedini strelac za "parni valjak" bio Marko Janković u 26.

Glupost utakmice napravio je Saša Zdjelar. Ne samo da je bespotrebno udario Lazara Arsića, već je i posle toga ušao u nekoliko verbalnih duela sa igračima Vojvodine, tako da ga je sudija Milorad Mažić opravdano isključio.

Zdjelar će sigurno propustiti prvenstveni duel sa Napretkom, a male su šanse da će ga biti i u revanšu polufinala Kupa protiv Čukaričkog, jer direktan crveni karton zbog udaranja retko povlači samo jednu utakmicu suspenzije.

Ako zbog nečega trener Partizana Miroslav Đukić može da bude zadovoljan, to je onda izdanje Marka Jankovića. Mladi Crnogorac je posle duže vremena odigrao sjajan meč, postigao prelep gol i saigračima namestio dva zicera, koje Zoran Tošić i Ognjen Ožegović nisu uspeli da pretvore u vođstvo crno-belih.

Vojvodina je povela u 11. minutu.

Vrlo lepu akciju izveli su domaćini po levoj strani. Jovančić je s krila odigrao ka Arsiću, koji se nalazi ispre kaznenog prostora, a zatim je dijagonalno krenuo ka golu Partizana. Dobio je pravovremenu asistenciju i nije mu bilo teško da savlada Marka Jovičića.

1:0
Izvor: YouTube/Arena sport


Potez utakmice izveo je Janković u 26. minutu. Napad po levom krilu završio se "lažnjakom" i prelepom parabolom Partizanovog veziste. Smestio je s ivice šesnaesterca loptu u rašlje i to desnom slabijom nogom.

1:1
Izvor: YouTube/Arena sport


I dok je Partizan napadao, Voša je, bez ijedne prave prilike u drugom poluvremenu, uspela da iz prekida stigne do pobede. Arsić je izveo "slobodnjak" sa desne strane, a Radovanović nadvisio odbranu crno-belih i glovom zakucao loptu u mrežu.

2:1
Izvor: YouTube/Arena sport


Vojvodina je izgubila šansu da se plasira u Evropu, a Partizanu sada ima četiri boda više od Spartaka iz Subotice.

VOJVODINA: Rockov - Lazarević, Veselinović, Radovanović, Antić - Putinčanin, Avramovski (od 90' Cebara), Jovančić (od 88' Zličić), Mesarović (od 72' Gajić), Arsić - Eze. 

PARTIZAN: Jovičić - N. R. Miletić, Marković, Jevtović, Antonov - Zdjelar, Pantić - Tošić (od 86' Ilić), Suma (od 63' Oćegović), Janković - Ivanović. 

IZ MINUTA...

Kraj!

85' Vojvodina je imala šansu da reši pitanje pobednika. Ostaje 2:1 za domaćina.

83' Zakuvalo se u mirnoj utakmici. Arsić je faulirao Zdjelara, a fudbaler Partizana laktom uzvratio, a zatim sa još dvojicom igrača Vojvodine ušao u verbalni sukob. Milorad Mažić isključio je Sašu Zdjelara.

80' I opet je danas odlični Janković pripremio idealnu šansu. Ognjen Ožegović nije iskoristio priliku i sa 8-9 metara šutirao je preko gola.

GOOOL!

76' - Aleksandar Radovanović 2:1!

Vojvodina nije bila opasna u drugom delu, ali je povela po drugi put. Arsić je izveo prekid s desne strane, bio je to idealan centaršut, Radovanović je maestralno skočio i zahvatio loptu glavom, neodbranjivo za Marka Jovičića.

2:1
Izvor: YouTube/Arena sport


62' U tri poteza crno-beli su izbacili kompletnu odbranu i stvorili veliku priliku. Danilo Pantić je gurnuo loptu na levo krilo prema Jankoviću, a ovaj iz prve pripremio idealnu šansu usamljenom Tošiću u sredini. Ipak, "vezista" Partizana nije uspeo da skrene loptu u gol...

53' Još nema prilika u nastavku. Partizan je imao opasan napad preko Đorđa Ivanovića, ali je Veselinović uspeo da izbije loptu u korner.

- Počelo je drugo poluvreme, rezultat je 1:1.

Kraj prvog poluvremena...

43' Putinčanin je imao dobru šansu posle kornera. Bio je sam na "drugoj stativi", ali je bio neprecizan i lopta je otišla pored gola.

35' Partizan više napada, ali je i Vojvodina opasna kada pređe na polovinu crno-belih. Arsić je izveo slobodan udarac posle kojeg je Marko Jovičić morao paradom da spasava gol.

GOOOL!

27' - Marko Janković - 1:1!

Au... Kakva majstorija Jankovića. Nije mnogo obećavao napad Partizana, ali je Janković, koji je već duže van forme, demonstrirao je kvalitet. Bio je to napad crno-belij po levoj strani, Janković je zalomio svog čuvara i sa ivice kaznenog prostora, desnom, slabijom nogom, dijagonalom pogodio mesto gde se spajaju stativa i prečka.

1:1
Izvor: YouTube/Arena sport


13'  Marko Janković je jakim udarcem iz daljine uzdrmao Rockova, koji je loše odbio loptu, a Suma se nije snašao ispred gola Vojvodine.

GOOOL!

11' - Dušan Jovančić 1:0!

Vrlo lepa akcija crveno-belih. Izradili su Arsić i Jovančić kompletnu odbranu Partizana. Jovančić je odigrao na vrh kaznenog prostora i dijagonalno trkom se sa desne strane prebacio u sredinu, što je sve lepo ispratio Arsić. Odigravanje je bilo pravovremeno i očas posla Jovančić se našao sam ispred Jovičića i rutinski ga savladao.

1:0
Izvor: YouTube/Arena sport


8'
Početak utakmice na "Karađorđu" ne obećava. Nismo videli nijedan opasan napad, nadamo se da će ih u preostalom vremenu biti, kao i golova. Utakmica, kao što smo rekli, nema rezultatski značaj, i ekipe bi mogle da odigraju lepo i rasterećeno.

- Počela je utakmica u Novom Sadu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC