• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastasić propušta Svetsko prvenstvo!

Autor mondo.rs

Problem za odbranu "orlova".

 Nastasić propušta Svetsko prvenstvo! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaler Šalkea, Matija Nastastić, definitivno neće biti spreman da pomogne reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, potvrdio je sportski direktor FSS Goran Bunjevčević.

Nastasićev oporavak posle povrede ligamenata kolena teče brže od predviđenog, po rečima ljudi iz Šalkea, međutim neće biti spreman za napore turnira u Rusiji.

"Nastasić, nažalost, neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo Svetsko prvenstvo. Vrlo je važno da naši igrači 'prežive' period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period, jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene", istakao je Bunjevčević za O2.

Savić kao zamena?

Umesto Matije Nastasića među putnicima u Rusiju mogao bi da se nađe štoper Crvene zvezde, Vujadin Savić, koji je i bio pozvan za prethodne prijateljske utakmice sa Nigerijom i Marokom, ali ga je povreda sprečila da debituje za A reprezentaciju Srbije.

Sportski direktor nacionalnog Saveza je dodao da se Branislav Ivanović oporavio od povrede, kao i da ne postoji problem oko njegovog statusa u reprezentaciji posle oduzimanja kapitenske trake.


"Razgovarali smo selektor Krstajić i ja sa njim, nisu to lake priče... Posle toga opravdao je poverenje ponašanjem, protiv Nigerije je pokazao da se vraća i neće biti problema", zaključio je Bunjevčević.

Svetsko prvenstvo održava se od 14. juna do 15. jula, a Srbija se nalazi u E grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC