Jagodić za MONDO: Preko nekih stvari ne mogu preći

Vlado Jagodić za naš portal govori o odlasku sa klupe Superligaša Srbije, Javor Matisa iz Ivanjice.

Jagodić za MONDO: Preko nekih stvari ne mogu preći Foto: MN Press

Vlado Jagodić dva kola prije kraja sezone u Superligi Srbije, sporazumno je raskinuo saradnju sa Javor Matisom iz Ivanjice.

Iako su dvije strane imale dogovor do kraja prvenstva, sa mogućnošću da isti bude produžen ukoliko Ivanjičani izbore opstanak u najjačoj ligi Srbije, finiš sezone donio je raskid te saradnje.

Klupski sajt Javora prenio je obraćanje Jagodića javnosti nakon okončane saradnje, a banjalučki stručnjak nakon toga nije želio da daje izjave srpskim medijima.

Danas je, u razgovoru za MONDO, odlučio da objasni neke stvari, ali, kako je istakao, opširnije o svemu pričaće nakon završetka sezone u Superligi Srbije.

"Zbog poštovanja prema klubu, koji će u posljednja dva kola odlučivati o svom statusu u Superligi Srbije, rekao sam da neću ništa dodatno komentarisati. Ne želim da narušim atmosferu u klubu pred veoma bitne utakmice. Ipak, moram reći da je došlo do razmimoilaženja u razmišljanju, a sve je kulminiralo nakon utakmice u Bačkoj Palanci. Naravno, za opširniju analizu svega biću raspoložen nakon što prvenstvo u Srbiji bude završeno", poručio je Jagodić.

Vlado Jagodić Foto: MN Press

Kako je naglasio, kako je započela, na isti način je i okončana saradnja dvije strane - korektno.

Opširniji intervju sa Vladom Jagodićem čitajte na MONDU tokom sljedeće sedmice.

"Na ljudski, korektan i profesionalan način smo se dogovorili da se raziđemo. Ponosan sam na rezultate Javora ovog proljeća, jer smo, ne računajući utakmicu u Bačkoj Palanci, bili peti tim po osvojenim bodovima", istakao je Jagodić, koji je na klupu Ivanjičana 21. septembra.

Ipak, došlo je do određenih stvari koje nisu bile planirane, pa je okončanje saradnje bilo neminovno.

"Desile su se neke nepredviđene stvari, a ja ne mogu preći preko određenih trenerskih principa. Ali, o svemu ćemo opširnije kasnije. Cilj svih nas, kako njih u klubu, tako i moj, je da Javor ostane u ligi i ja im to od srca želim", dodao je 54-godišnji trofejni stručnjak iz Banjaluke.

Ostale vijesti