"Han Solo" glumac krije tragediju iz prošlosti

Autor:

Glumac koji će tumačiti lik mladog Hana Soloa u najnovijem delu "Star Wars" franšize ne priča mnogo o svojoj porodici i detinjstvu, a sada možda znamo i zašto...

Glumac Alden Erenrajh, kojeg ćemo gledati u ulozi mladog Hana Soloa iz "Star Wars" franšize, krije užasnu tragediju iz detinjstva, kada je stric navodno ubio njegovog oca - pred njim.

Alden je tada, 1997. godine, imao samo osam godina, a sve se odigralo na putu ka porodičnoj proslavi, piše "The Sun". Glumčev otac Mark je krenuo sa sinom kolima po brata Edvarda koji je navodno patio od šizofrenije i zbog glasova koji su ga podsticali, kuhinjskim nožem izbo rođenog brata i to sve pred mali Aldenom.

Mark je uspeo da se odveze do pumpe i pozove pomoć, ali su mu povrede bile prevelike, pa je kasnije preminuo u bolnici u 44. godini.

Alden do sada nije pričao o ovoj traumi iz prošlosti, ali ga ta tragedija nije zaustavila da se probije u svetu glume i postane jedan od najtraženijih mladih glumaca. Otkrio ga je Stiven Spilberg, kojem je njegov otac Mark bio računovođa.

Film "Solo" će biti u bioskopima od 24. maja, a do tada, podsetite se trejlera:

Izvor: YouTube/Taramount

Tagovi:

Ostale vijesti