• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veseli: Dikson je neverovatan!

Autor mondo.rs

"Leteći Čeh" čestitao je iskusnom Amerikancu što je iz smanjene uloge ove sezone izrastao u junaka polufinalne utakmice.

 Veseli: Dikson je neverovatan! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS
Bobi Dikson i Nikola Kalinić
tokom leta su zadobili povrede na pripremama reprezentacija Turske, odnosno Srbije i Željko Obradović dugo nije mogao da računa na njih.
Dikson se prvi oporavio, ali njegove minute su preuzeli drugi, mlađi igrači, a trofejni srpski trener onda nije želeo da remeti napravljenu hemiju.

ĐAK NIJE NADMAŠIO PROFESORA - FENERBAHČE U FINALU!

Omaleni bek bio je tu da donese poene sa klupe, kada ekipi ne ide i tako je ponovo bilo u petak protiv Žalgirisa (76:67).

"Ne mogu da kažem ono što bih stvarno želeo, jer je ružna reč, ali svaka mu čast kako je odigrao. Neverovatan je stvarno. Bio je povređen na početku sezone, posle toga je prihvatio manju ulogu i pokazao da je spreman svaki put kada uđe na teren. Za mene ovo nije iznenađenje, jer znam kakav je igrač", izjavio je u miks zoni Jan Veseli.
Fenerbahče je sve vreme vodio i kontrolisao utakmicu, ali se dva puta našao na velikim iskušenjima, kada je sa 12-13 poena prednosti padao na četiri, pa i samo "plus dva".

"Teška utakmica od početka do kraja, ali borili smo se... Srećan sam što smo u još jednom finalu i nadam se da ćemo u nedelju odigrati još bolje. Znali smo da će doći mnogo naših navijača, srećni smo što se to obistinilo i mislim da su uživali", dodao je Veseli, uz komplimente na račun izgleda "Štark arene" za ovaj Fajnal for Evrolige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC