Spremni za drugi #WELOVESOUND festival?

Autor:

Nekoliko nas dana dijeli do #WELOVESOUND festivala.

Spremni za drugi #WELOVESOUND festival? Foto: Sonus festival za mondo.ba

Zagreb se može pohvaliti izvrsnim DJ zvijezdama koje će u subotu, 2. juna od 18 sati nastupiti na Velikom jezeru Jarun. Naime, Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Jackmaster i Sonja Moonear gosti su svih vodećih svjetskih festivala i brojnih muzičkih događaja. Njihov zagrebački nastup zasigurno će provući mnogo pažnje širom svijeta.

Dobri poznavaoci muzike nastupe ovih DJ zvijezda opisuju kao nezaboravne, s posebnim naglaskom na kvalitetan zvuk i produkciju koja ih prati. Tako će biti i na drugom izdanju zagrebačkog festivala. Na predivnoj lokaciji na Velikom Jarunskom Jezeru (kod skate parka) svjetskim će se zvijezdama pridružiti i hrvatski DJ-evi Mariano Mateljan, Andrea Ljekaj i Pips.

Sama lokacija bit će uređena u skladu s okruženjem, uz diskretne svjetlosne efekte koji će se uklopiti u zelenilo koje ju okružuje. Posebna se pažnja posvećuje vrhunskom zvuku, a svi VIP kapaciteti festivala su rasprodani.

we love sound Foto: Sonus festival za mondo.ba

Ricardo Villalobos ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektronske muzike. Poznat po svojim nepredvidivim DJ setovima, koji se mogu definisati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima širom svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiocima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj muzici.

The Martinez Brothers trenutno su jedni od najtraženijih svjetskih DJ-eva. Atraktivni Chris i Steven posljednjih su godina jedna od najpoznatijih imena elektronske underground muzike, a nastupaju u vodećim svjetskim klubovima kao što je DC10 na Ibizi ili festivalima kao što su Time Warp i Ultra festival.

Ulaznice po posebnoj cijeni za grupe, 5+1, 9+1 i regularne festivalske ulaznice dostupne su putem web stranice festivala ili Tisak Media prodajnih mjesta.

Sonja Moonear jedna od tri najtraženije DJ-ice svijeta. Rođena među švicarskim Alpama, već se u svojoj četvrtoj godini susrela sa svojim prvim instrumentom, klavirom, kojeg je i kasnije, uz klasičnu muziku i studirala na akademiji. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowiea, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsko i njemačko klubsko podzemlje te zaronila u vrtlog elektronske muzike.

Jackmaster je mladi škotski DJ prema izboru slušatelja i fanova Resident Advisora izabran za drugog najboljeg DJ-a u svijetu 2016. godine. Također, dobitnik je nagrade 'Best DJ' na Best of British Awards dodjeli nagrada. 2014. postao je treći DJ rezident domaćin londonskog kluba XOYO te kluba DC10 na Ibizi.

Željnima daljnjeg plesa i provoda, nakon plesa na Jarunu, na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best gdje će nastupiti Sonja Mooner te hrvatske domaće snage Mariano Mateljan i Andrea Ljekaj.

Više informacija potražite OVDJE.

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Ostale vijesti