• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Vidi se da su igrači radili i u pauzi

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde o prvoj fazi priprema za predstojeću sezonu.

Prethodnih nedelju dana, fudbaleri Crvene zvezde trenirali su na Zlatiboru, a u subotu se sele u Austriju.

Trener Vladan Milojević zadovoljan je učinjenim na poznatoj planini i već gleda ka narednoj bazi.

"Radili smo jako dobro i time sam veoma zadovoljan. Od prvog dana boravka na Zlatiboru imali smo naporne treninge, skoro bez pauze, konstantno smo bili u naporu. Igrači su došli na pripreme u dosta dobrom stanju, to su pokazali i testovi, pa smo mogli sebi da priuštimo visok režim treninga. U sredu su igrali utakmicu čisto da malo osete loptu, ali rezultat mi je u drugom planu. Zadovoljan sam prvom fazom priprema, sada odmaramo dan-dva, a onda krećemo za Austriju gde ćemo se pripremati kroz utakmice koje će biti dosta jake. Cilj je da se što bolje pripremimo za prvu utakmicu kvalifikacija", rekao je Milojević za klupski sajt.

Iako se može čuti da su se dobrim radom treneru nametnuli mladi Aleksa Terzić, Damjan Gojkov, Stefan Cvetković... Milojević, po običaju, nije želeo da ističe pojedince.

"Nikada ne izdvajam, to znate. Kao i kod svakih priprema, vidi se da igrači koji nisu igrali mnogo prethodne godine zahtevaju malo više vremena jer je očigledno da im fali spremnosti, jer nisu bili u trenažnom i igračkom procesu. Igrači koji su izneli veliki deo tereta prošle godine su na zavidnom nivou fizičke pripreme, što znači da su i radili tokom pauze, i to samo pokazuje da su ozbiljni i profesionalni. Takav nivo profesionalizma pokazaćemo i u Austriji, i trudićemo se da maksimalno iskoristimo drugu fazu priprema kako bismo spremni dočekali utakmice", podvukao je Milojević.

Podsetimo, Zvezda će u Austriji imati četiri provere - protiv Rida (25. jun), Apolona (28. jun), Laska (30. jun) i Bohemijansa (2. jul).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC