• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sise: Japan je bio bolji tim

Autor mondo.rs

Pobedom su i Senegal i Japan mogli da zakucaju na vrata "nokaut" faze Svetskog prvenstva, a ovako im predstoje četiri dana neizvesnosti.

Selektor Senegala Aliu Sise izjavio je da žali zbog toga što "lavovi Terange" u nedelju popodne nisu uspeli da pobede Japan, u meču 2. kola grupe F.

"Naravno da žalimo, iako moramo da priznamo da u poređenju sa prvom utakmicom, protiv Poljske, Senegal nije igrao dobro. Japan je bio bolji tim, to moram da priznam", rekao je Sise posle utakmice u Jekaterinburgu.

Senegal i Japan su odigrali 2:2 i imaju po četiri boda, a ostaje da se vidi koliko ozbiljno će ih ugroziti Poljska i(li) Kolumbija, koje su u svoj okršaj u Kazanju ušle sa nulom na bodovnom saldu.

 Sisea brine način na koji je njegov tim primio oba pogotka.

"Igrači Japana su tehnički veoma dobri. Pritiskali smo ih i grešili su, ali kada god smo im dali malo prostora, postajalo je teško za nas. Sada se nadamo da ćemo dati sve od sebe u poslednjem kolu".

Strateg "samuraja" Akira Nišino pohvalio je mirnoću svojih igrača, koji su gubili 1:0 i 2:1.

"Znali smo da Senegal nije tim koji se lako pobeđuje. Dobro je što smo ostajali mirni posle primljenih golova i što smo oba puta uspeli da se vratimo. Igrači su bili samouvereni i mislio sam da ćemo u finišu doći do pobede, koju smo zaista želeli. Nadam se da će nas i ovaj rezultat odvesti tamo gde želimo da budemo", kazao je Nišino.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC