• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda Rodrigesa muči Pekermana

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Kolumbijci u problemu pred meč osmine finala Mundijala protiv Engleske.

Hoze Pekerman, selektor Kolumbije, rekao je da je izuzetno zabrinut zbog povrede Hamesa Rodrigesa, koji je u 30. minuti napustio jučerašnju utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Senegala.

Južnoamerička reprezentacija i bez Rodrigesa uspjela je savladati Senegal rezultatom 1:0 i kao prvoplasirana u grupi H plasirala se u osminu finala, gdje je čeka duel s Engleskom.

"Veoma sam zabrinut, to je veoma teška situacija za naš tim. Nisam želio da pričam puno o tome, jer onda guramo u drugi plan našu pobjedu, ali je jasno da je ovo neugodna situacija za nas", rekao je Pekerman.

Rodriges je propustio prvu utakmicu Kolumbije na Mundijalu zbog lakše povrede koljena, ali Pekerman nije mogao potvrditi o čemu se sada radi.    

"Normalno je trenirao do utakmice, čak je i ostao duže da vježba izvođenje prekida i slobodnih udaraca. Bio je potpuno spreman, ali trenutno ne znam šta se dogodilo. Nadamo se da ćemo čuti dobre vijesti kada ode na ljekarski pregled", istakao je Pekerman.

Kolumbija će utakmicu osmine finala protiv Engleske igrati 3. jula u 20 sati na stadionu Otkritie u Moskvi. Pobjednik će se u četvrtfinalu sastati sa pobjednikom duela Švedska - Švajcarska.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC