"Imaćemo stabilan brak"

Autor:

Pevač o ljubavi, Bogu i braku.

Vest da je popularni pevač verio Hejli Boldvin brzo se pročula.

Verio najpoželjniju ženu na svetu!

Manekenkin otac je o veridbi pisao i na Twitteru, ali je ubrzo obrisao post...Onda je Džastin odlučio da potvrdi navode američkih tabloida i u postu na Instagramu obleodani koliko je srećan zbog odluke da zaprosi svoju devojku.

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

"Želeo sam da sačekam neko vreme i da ništa ne pričam, ali kako vesti brzo putuju svetom...Hejli, jakoooo sam zaljubljen u tebe! Jako želim da upoznam svaki deo tebe. Voleću te strpljivo i pažljivo. Obećavam da ću našu porodicu voditi s dostojanstvom i ponosom. Pustiću Isusa i Svetog duha da nas vode u svemu, u svemu što radimo i o čemu odlučujemo. Moje srce je tvoje i uvek ćeš mi biti na prvom mestu. Ti si ljubav mog života Hejli Boldvin i život ne želim da provedem samo s tobom. Činiš me boljim i kompletnim. Jedva čekam da počne najlepši period našeg života. Zanimljivo je i to da mi sada sve ima smisla. A ono oko čega sam najviše uzbuđen je činjenica da će moji mlađi brat i sestra imati prilike da vide zdrav i stabilan brak i da tome streme. Božji tajming je savršen, verili smo se sedmog dana u sedmom mesecu, a broj sedam je broj spiritualne savršenosti. Istina je, proveri na Googlu. Zar to nije ludo?! Nisam ovo planirao, ali Bože moj, kako je divan osećaj kad znaš da je naša budućnost sigurna. Bićemo bolji u sedamdesetim draga! Onaj koji ženu nađe, nalazi dobrotu i dobija milost od Boga. Ovo je ta godina!", napisao je Biber uz fotografiju njega i Hejli.

Tokom vikenda Internetom su počele da kruže fotografije Hejli i Bibera koje su zabeležene na Bahamima, na kojima se par trenutno odmara. Boldvinova je na ruci nosila prsten sa ogromnim dijamantom, pa se vrlo brzo pročulo da je Biber zaprosio.

U izjavama ljubavi preko društevnih mreža, Bibera je sledila i njegova buduća supruga.

"Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreće u životu, ali sam zahvalna Bogu što mi je podario ovu neverovatnu osobu s kojom ću deliti život. Nemam reči da iskažem svoju zahvalnost".

Ostale vijesti