• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jakša i ja pravimo pećinu od sobe"

Autor mondo.rs

Počelo je Evropsko prvenstvo u vaterpolu u Barseloni. A Dušan Mandić će za vas, preko stranice MONDO, pisati o stvarima koje se dešavaju mimo bazena. Uživajte!

 Dušan Mandić vaterpolista Srbije dnevnik iz Barselone Izvor: MONDO/MN Press

"Dule, da li bi pisao za MONDO neku vrstu svog dnevnika iz Barselone?", pitali smo vaterpolo bombardera uoči polaska na Evropsko prvenstvo, na kojem će Srbija pokušati da osvoji četvrto uzastopno zlato.

"Naravno!", glasio je odgovor sjajnog vaterpoliste Pro Reka, poreklom iz Kotora.

I dragi čitaoci u narednih 15-ak dana čitaćete šta Dule i ostali vaterpolisti Srbije rade kad nisu u bazenu, kroz neku formu dnevnika, a možete i da mu postavljate pitanja kroz komentare.

Prvi tekst Dušan je napisao posle očekivanog i ubedljivog trijumfa Srbije nad Rumunijom (slede Rusija, pa Slovačka).

Naravno da ćemo svi biti uz "delfine"!
-----------------------------------

Počelo je, dragi moji. Znamo šta svi od nas očekujete, a vjerujte da i mi to isto želimo.

Pitaju me za motivaciju kada je, uslovno rečeno, slabiji rival u bazenu. Nemam problem da se motivišem, jer je u pitanju Evropsko prvenstvo. Vrlo je bitno dobro ući u prvenstvo i mi smo to i uradili, idemo korak po korak. Svaka utakmica nam je bitna.

U sobi sam cimer sa Nikolom Jakšićem. Svjetlo u sobi gasi moj strašni cimer Jakša, voli da zamračuje sobu pred spavanje :D Ma, zezam se, volimo i on i ja. Pravimo pećinu, prst pred okom se ne vidi u bilo koje doba dana :)

Budilnik je "zabranjen" ako nema treninga. Navijamo alarm isključivo prema jutarnjem treningu, a ako nema treninga, nema ni budilnika :D.

Kada ustanemo, volimo da slušamo pjesme. Imam dosta pjesama u telefonu, ali baš svih mogućih tipova, od muzike iz nekih filmova koje volim do narodne, strane, metal, rok, rep... Slušam pred tekmu šta mi dođe u tom trenutku, narodnjake pred tekmu ne slušam :)

Što se tiče hotela i hrane, mogu vam reći da je hrana loša i nadam se da će se to uskoro promjeniti, doručak je, doduše, dobar. Ujutru najviše volim da pojedem jaja i slaninu ukoliko se probudim gladan. Kad nisam gladan pojedem voće, ovdje konkretno dinju cijepam.

Kad smo na takmičenjima mi baš i ne stignemo da vidimo gradove u kojima smo. Od Barselone sam vidio malo ako se uzme u obzir koliko puta sam bio ovdje. Prelijep grad, sjajna klima... Beograd sa morem :p Ima mnogo dobrih restorana i specijaliteta. Ja sam veliki gurman i ovdje ima nekih jela da poludiš koliko su ukusna. Imaju velike pješčane plaze, gdje svi igraju odbojku na pjesku. Uživancija!

Ni za igrice na telefonima i kompjuterima ovdje nemamo vremena. Inače volim da igram Skyrim i League of Legends. Ali i ovo sve zavisi od perioda i doba godine, od juna do kraja septembra ne igram ništa. Zimi kad je kiša i loše vrijeme i kad mi je teško da učim za faks, onda malo igram :)

Eh, da, da ne zaboravim. Gledali smo Novaka Đokovića   u finalu Vimbldona. Taj čovjek... Novak je pokazao još jednom da je vrhunski sportista i da je pravi šampion. Uspio je da se vrati u sami vrh svjetskog tenisa uprkos povredama koje su ga pratile, a to ni malo nije lako... Samo neka ga služi zdravlje kako treba, gubio ili pobjeđivao on je šampion i legenda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC