Glavni lik odlazi iz serije! (VIDEO)

Autor:

Nakon glasina, sada je potvrđeno da Rik definitivno napušta zombi apokalipsu :(

0
A- A A+

  Tvorac serije "The Walking Dead" Robert Kirkman potvrdio je da će glumac Endrju Linkoln napustiti seriju u devetoj sezoni, što znači da Rika Grajmsa više neće biti i da će serija napraviti još veći jaz u odnosu na originalnu priču iz stripova.

"Izgleda da će biti tako. Stvara se velika razlika između stripa i šoua, ali na kraju dana, ovde je reč o Endrjuu Linkolnu. On je ljudsko biće i neko koga poznajem već skoro deceniju, neko koga volim. Predugo se već znoji u Džordžiji daleko od svoje porodice", istakao je Kirkman u intervjuu za "IMDB" na Komik-Konu u San Dijegu i dodao:

"Stalo mu je do fanova i stalo mu je mnogo do serije. Želi da uradi nešto posebno na izlasku i isplanirali smo fantastičnu stvar. Ne želim da kvarim dalje odavanjem informacija, ali svako ko je bio fan njegovog putovanja, svako ko voli Rika Grajmsa, ko voli svet 'The Walking Dead', želeće da vide ovo", zaključio je on.

I kao da ovo nije već previše informacija da se podnese ukoliko ste fan serije, tizer trejler je zakođe objavljen i vidi se tuča pesnica između Derila i Rika! Takođe se pominje nova grupa pod nazivom "Toledo", a glavna tema u videu je uspostavljanje jedinstva svih zajednica i određenih pravila.

Pogledajte trejler i očekujte devetu sezonu popularne serije u oktobru ove godine:

Izvor: YouTube/The Warleader Productions

Tagovi:

Ostale vijesti