• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović za MONDO: Zrinjski ima šanse u Razgradu

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Napadač Zrinjskog Toni Jović svjestan je da je Ludogorec veliki favorit u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i naglašava da "plemići" pametnom igrom mogu da iznenade bugarskog šampiona.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Trostruki uzastopni šampion Bosne i Hercegovine u četvrtak od 19 časova gostuje u "Ludoj šumi" kao potpuni autsajder, ako je vjerovati, kladioničarskim prognozerima i rejtingu Ludogoreca u odnosu na "plemiće".

Mostarci će u utorak nešto prije ponoći čarter letom otputovati u Varnu, a potom ih još nekih sat i po voženje autobusom dijeli od "Ludogorec Arene" u Razgradu, gdje će pokušati da iznenade favorizovane Bugare.

"Vidio sam da ih svi smatraju apsolutnim favoritima, ali to nam daje dodatni motiv da svima dokažemo da Bugari nisu nepobjedivi. Uostalom, to je pokazao i mađarski Videoton, kojeg su takođe smatrali autsajderom. Imamo svojih šansi, probaćemo da pametnom igrom ostvarimo povoljan rezultat pred revanš", rekao je nekadašnji napadač banjalučkog Borca našem portalu.

Ukoliko uspiju da ostvare pozitivan ishod, nema nikakve sumnje da će u revanšu dupke pun biti stadion "Pecara" u Širokom Brijegu jer stadion "Pod Bijelim brijegom" ne ispunjava kriterijume Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) u ovoj fazi takmičenja.

"To nam neće predstavljati biti poseban problem, u Širokom Brijegu možda bude i lakše, doći će sigurno puno ljudi iz Mostara. Samo da u prvoj utakmici ostvarimo aktivan rezultat".

Borac Banjaluka

"Lijepe uspomene me vežu za Borac i Banjaluku i možda se jednom u karijeri vratim na Gradski stadion. Nikad se ne zna", izjavio je Jović, koji je crveno-plavi dres nosio od 2014-2016.

Prema Jovićevim riječima, zbog zgusnutog rasporeda nastupa, "plemići" nisu imali mnogo vremena za analizu bugarskog tima osim nekoliko sastanaka sa trenerom Antom Mišom, ali hrvatski napadač nije želio da otkrije moguću taktiku u Razgradu.

"Mi nemamo vremena ni za radost (pobjeda nad malteškom Valetom - 1:2) ni za tugu (poraz od Željezničara - 2:0), večeras ćemo imati trening i sastanak, sutra takođe u Razgradu, ali ne bih govorio na koji način ćemo se postaviti. Trener će da odluči o tome".

Zrinjski sa igračem manje do pobjede na Malti!

Jović je priznao da se eventualnom eliminacijom Ludogoreca, otvorio žrijeb za istorijski plasman u grupnu fazu Lige Evrope s obzirom da je protivnik u plej-ofu, barem na papiru mnogo lakši - pobjednik duela između Kukešija iz Albanije i gruzijskog Torpeda.

"Daleko je naredna runda, ali potajno razmišljamo o tome i nadamo se. Kad bi prošli Ludogorec, imamo slabijeg rivala na papiru. Nadamo se svakako, ali ne želimo da ispadnemo bahati već da idemo korak po korak. U svakom slučaju to jeste istorijska prilika i sjajna stvar i za Premijer ligu BiH da napokon jedan klub igra u grupnoj fazi", zaključio je napadač Zrinjskog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC