• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Okupili se zvezdaši, postupak protiv Jankovića

Autor mondo.rs

Jovanović ustupljen Trentu, Faje i Regland stižu kasnije, dok se sa Jankovićem situacija zakomplikovala.

 Prozivka KK Crvena zvezda - Stefan Janković nije došao Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Košarkaši Crvene zvezde okupili su se danas u Beogradu na prozivci novog trenera, Milana Tomića.

Jedan igrač nije se pojavio i protiv njega je, kako stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba, pokrenut disciplinski postupak. Riječ je o Stefanu Jankoviću, kog javnost već neko vrijeme povezuje sa prelaskom u Partizan, a koji je prema mišljenju čelnika crveno-bijelih bio dužan da se pojavi danas i, poput ostalih, obavi važna testiranja pred naporne treninge koji slijede.

"Ekipa će tokom ponedjeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani imaće u srijedu", navodi se na portalu kluba.

"O terminima odigravanja prijateljskih utakmica i svim ostalim važnim informacijama vezanim za pripremni period prvog tima KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obaviještena blagovremeno", navodi se na sajtu.

Treneru Tomiću, koji će pokušati da vrati Crvenu zvezdu u Evroligu, odazvali su se: Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Baron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić, dok će se sredinom sedmice priključiti Muhamed Faje i Džo Regland.

Crveno-bijeli su saopštili da će Nikola Jovanović narednu sezonu provesti kao pozajmljen igrač u italijanskom Trentu a sve "u cilju obezbjeđenja što veće minutaže". Kada je Janković u pitanju, može se zaključiti da ta transfer "saga" nije blizu kraja i da, tek sad, neće biti.

"Stefan Janković, koji ima važeći ugovor sa klubom, nije se pojavio na prozivci i u skladu sa normativnim aktima kluba i ugovorom, sportski direktor je pokrenuo disciplinski postupak", navodi se na sajtu kluba.

Crveno-bijeli će naredne sezone nastupati u Evrokupu, ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i Superligi, u kojoj će braniti titulu.

Stručni štab će činiti pomoćnici Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović, kondicioni trener Aleksandar Lukman, tim menadžer Nebojša Ilić, lekari Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC