• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LA LIGA: Lista najboljih – glupo je...

Autor mondo.rs

Nije pošteno, a i nije najbolje.

Najbolji tim LA lige svih vremena verovatno bi izgubio od tima sastavljenog od igrača čija se imena nisu našla u idealnih 11. Ako ništa drugo, "odbačeni" bi bili atraktivniji i imali bi veću podršku

Španska La liga napravila je idealan tim od fudbalera koji su nastupali u jednoj od najjačih liga sveta. Mesta je bilo malo da bi se na listi našla sva imena.

Čak su izostavljeni i neki od najboljih igrača svih vremena.

Za golmana je izabran Iker Kasiljas.

Čuvena "jedinica" Real Madrida branila je za "kraljevski klub" u periodu od 1999. do 2015. godine. Za to vreme osvojio je pet titula, dva Kupa kralja, četiri Superkupa Španije, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, jedan trofej FIFA Svetskog klupskog prvenstva, dva Interkontinentalna kupa, jedno Svetsko prvenstvo i dva kupa.

Imao je uspeha i kada je prešao u Porto, gde je prošle sezone uzeo titulu.

Na poziciji desnog beka je Dani Aveš. Slede štoperi Fernando Jero i Karles Pujol, dok je pozicija levog beka rezervisana za Roberta Karlosa.

U veznom i navalnom redu su Johan Krojf (Barselona), Zinedin Zidan (Real Madrid), Alfredo di Stefano (Real Madrid), Lionel Mesi (Barselona), Ronaldo (Barselona i Real Madrid) i Kristijano Ronaldo (Real Madrid).

Na ovoj listi nije bilo mesta za Maradonu, Ronaldinja, Inijestu, Ćavija, Romarija, Kanavara, Stoičkova, Raula, Mihaela Laudrupa, Lasla Kubale, Franciska Henta...

U nekim ranijim biranjima najboljih fudbalera u Španiji, Ronaldinjo, Ćavi i Inijesta redovno su birani u idealne postave. Ovaj put su izostavljeni.




Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC