• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Kafu, zbog ovoga si doveden!

Autor mondo.rs

Brazilac u utorak debituje, Ebisilio trenirao odvojeno od ekipe veče pred duel sa Salcburgom.

 Sastav FK Crvena zvezda za meč sa Salcburgom Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ
El Fardu Ben je sjajno odradio posao u ulozi "desetke" prije nedelju dana u Slovačkoj i bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu Crvene zvezde nad Spartakom iz Trnave (2:1).

U utorak protiv Salcburga imaće zadatak da to ponovi i uvede tim jednom nogom u Ligu šampiona (stadion Rajko Mitić, 21.00, prenos na TV Arena Sport).

Ista su očekivanја, naravno, od ostalih igrača kojima Vladan Milojević ukaže povjerenje, a najviša pažnja biće usmjerena ka Žonatanu Kafuu, nedavno pristiglom krilu koje je prije dvije godine u dresu Ludogoreca pravilo šou na "Marakani".

Pomozi, Bože!


Nadaju se svi u Zvezdi da će se već na svom debiju "odužiti" za tu partiju.

Može se čuti da Brazilac još nije potpuno spreman za maksimalne napore tokom cijele utakmice, ali je u startnu postavu "upao" zbog lakše povrede Lorenca Ebisilija, koji je u ponedjeljak uveče pred oko 3.000 navijača koji su došli na trening da podrže tim - jer im na utakmici neće biti dozovoljeno prisustvo zbog kazne UEFA - samo lagano trčakarao odvojeno od ostatka tima.

Prekoputa Bena, uz lijevu aut-liniju igraće - zbog najavljenog odlaska u Olimpik Marsej - maksimalno motivisani Nemanja Radonjić, pa bi brza transofrmacija iz odbrane u napad mogla da obezbijedi Zvezdi povoljan rezultat pred revanš. Tome se, barem, nadaju svi u crveno-bijelom, a i trener gostiju Marko Roze istakao je kontranapad kao glavno oružje srpskog šampiona.


U špicu se ponovo očekuje Nikola Stojiljković, koji u Slovačkoj nije postigao evropski prvenac u crveno-bijelom dresu, ali jeste upisao asistenciju Benu za brzo izjednačenje na 1:1.

Što se tiče defanzive, tu promjena neće biti. Igrači koji su prošle sezone učestvovali u povratku Crvene zvezde na evropsku scenu poslije (pre)duge pauze, uz Degeneka umjesto Le Taleka, pokušaće ovaj put da naprave korak više i omoguće navijačima da gledaju Crvenu zvezdu u Ligi šampiona.

Dakle, očekivana startna postava Crvene zvezde za beogradski duel sa Salcburgom je: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovičić, Krstičić - Kafu, Ben, Radonjić - Stojiljković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC