• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On zna kako se dobija Bešiktaš!

Autor mondo.rs

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u najveći klub na Balkanu", poručio je novi defanzivni vezista crno-belih Aleksandar Šćekić.

Nije mnogo golova u karijeri dao Aleksandar Šćekić (26), najnovije pojačanje Partizana koje je danas promovisano na stadionu u Humskoj, ali jedan se ipak izdvaja...

Povremeni reprezentativac Crne Gore i doskorašnji fudbaler Genčlerbirligija pogodio je prošle sezone protiv Bešiktaša (2:1), a debi u crno-belom dresu mogao bi da ima baš protiv šampiona Turske u četvrtak pred beogradskom publikom (20.30, TV Arena Sport 1).

Licenciran je za plej-of meč Lige Evrope, a novinari su Šćekića na zvaničnom predstavljanju baš podsetili na taj jedan od značajnijih golova u karijeri.

"Sigurno ću pomoći mojim saigračima, pokušaću da im ukažem na dobre i loše strane Bešiktaša, da prođemo dalje!", poručio je defanzivni vezista.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u najveći klub na Balkanu. Svaki klinac je sanjao da dođe u tako veliki klub. Moj san se ostvario. Na meni je da radim, budem što bolji i opravdam poverenje".

Šćekić je naveo da navijači od njega mogu da očekuju "odanost, poverenje i rad" i dodao da odlično poznaje novog trenera Zorana Mirkovića sa kojim je dve i po godine sarađivao u crnogorskom nacionalnom timu, dok je razgovarao je i sa selektorom Crne Gore i bivšim trenerom Partizana Ljubišom Tumbaković koji ga je "uputio u kakav klub dolazi".

Istakao je da može da pomogne i na poziciji štopera, te da mu se poređenja sa Radosavom Petrovićem dopadjau, ali da pretpostavlja da su temeljena pre svega na sličnoj konstituciji.

"Ima potrebno iskustvo, zna kako se igra na međunarodnom nivou. To je struka apostrofirala kao bitno u ovih 10-15 dana od kako je došao novi trener", rekao je Iliev.

Šćekić je potpisao ugovor na tri godine, a u Partizanu će nositi dres sa brojem 19, što je nosio i kao reprezentatativac Crne Gore, te se nada da će mu i u crno-belom doneti sreći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC