• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Milivojević rekao Salahu...

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler prišao je Egipćaninu tokom odlučujućeg momenta utakmice Kristal Palas - Liverpul.

Kristal Palas se borio u ponedeljak, Vilfred Zaha je "vukao" napade, Luka Milivojević dobro gađao iz "slobodnjaka" i centrirao iz drugih prekida, ali nije bilo dovoljno.

Liverpul je na Selhurst parku pobedio 2:0, golovima Džejmsa Milnera iz penala u 45. minutu i Sadio Manea u trećem minutu nadoknade, posle brze kontre nakon kornera koji je izveo upravo srpski internacionalac.

Milivojević je vodio velike borbe sa ofanzivcima "Redsa", iz nekih izlazio kao pobednik, a u nekim momentima sa ostatkom tima gledao kako gosti u nekoliko sekundi pretrčavaju teren i ulaze u šansu.

Naš internacionalac bio je blizu zbivanja i u trenutku odluke, u kojem je Mamadu Sakho u kaznenom prostoru oborio Mohameda Salaha, što je sudija Majkl Oliver video kao prekršaj za jedanaesterac.

Milivojević, kapiten Palasa, prišao je Egipćaninu čim je arbitar pokazao na belu tačku...

"Rekao sam mu: 'Kaži sudiji da nije penal'. Ali, on je rekao da jeste. Prema njegovom mišljenju je bio, a ja mislim da nije. Tako sam mislio tokom utakmice", rekao je Luka.

"Kada sam pogledao tu situaciju posle utakmice, video sam da je Mama(du Sako) pokušao da uzme loptu, ali da je nije dohvatio. Sa druge strane, prema mom mišljenju nije dodirnuo ni Salaha. Što se mene tiče - situacija je jasna i nije bio penal. To je fudbal".

U razgovoru sa engleskim novinarima, Milivojević je rekao da se neće previše osvrtati ka tom momentu.

"To nije prva greška u fudbalu. Bili smo ljuti u tom trenutku, ali u ovoj sportu nemate vremena da plačete. Pokušali smo da uzvratimo u nastavku, imali smo neke dobre šanse. OK, izgubili smo, ali moramo da budemo ponosni".

Kao učesnik Mundijala, srpski vezista izbliza je video kako se sporna situacija proverava (ili NE proverava) tokom meča. Prema njegovom mišljenju, VAR tehnologija ipak nije potrebna Premijer ligi.

"Ne želim VAR u ovom prvenstvu. U ovoj zemlji imate najbolje sudije na svetu i ne mislim da će tehnologija pomoći. Arbitri su ljudska bića i ponekad greše. On (Oliver) verovatno misli da je uradio ispravno. Kao igrač, morate da poštujete sudiju, a mi nismo tim koji će kukati zbog penala. Samo idemo dalje".

Palas će sledeću utakmicu igrati protiv Votforda u gostima, u nedelju. Sezonu je počeo pobedom protiv Fulama i jučerašnjim porazom - prvim od 31. marta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC