• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović: Razmislićemo o Jankoviću

Autor mondo.rs

Predsednik Partizana uzdržan po pitanju dovođenja krilnog centra koji je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu.

 Stefan Janković KK Partizan Izvor: MN PRESS

Stefan Janković, koji je u sredu objavio da je na arbitraži Košarkaškog saveza Srbije dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom i da će uskoro izabrati novi klub, interesantan je "večitom" rivalu, Partizanu.

To je u izjavi za "Kurir" potvrdio predsednik kluba Ostoja Mijailović.

"Sve vreme se zalažem da tim Partizana pre svega bude popunjen mladim srpskim igračima i možda je ovo baš dobra prilika za nas. Stefan je mlad i perspektivan igrač, ima srpski pasoš, ali nije jedini koji nam je interesantan. Razmislićemo", poručio je Mijailović.

On nije želeo da komentariše navode iz saopštenja Crvene zvezde (koje su sami crveno-beli nazvali "paušalnim informacijama"), da je Janković "sa jednim drugim klubom potpisao predugovor ili ugovor vredan 80 hiljada evra za narednu sezonu".

Mijailović se osvrnuo i na loše rezultate Partizana u pripremnom periodu.

Skor crno-belih je 1-6, uključujući tri veoma ubedljiva poraza na turneji po Španiji, od Baskonije, Tenerifa i Barselone.

"Cilj turneje bio je da uočimo sve eventualne nedostatke i budemo sigurni čime raspolažemo. Sigurno ne mogu biti zadovoljan rezultatima, koji su po mom mišljenju sada najmanje važni. Imamo dve nedelje do početka ABA lige, što je dovoljno da se problemi reše", naveo je predsednik aktuelnog osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Ekipi Partizana predstoji nekoliko dana rada u Beogradu, pa sredinom naredne sedmice selidba u Laktaše, na drugi ABA Superkup (20-23. septembra).

Protivnik u četvrtfinalu je Mornar, a od rezultata zavisi da li će izabranici Nenada Čanka odigrati jednu, dve ili tri utakmice.

Na startu regionalnog takmičenja crno-beli gostuju jednom od kandidata za titulu, zagrebačkoj Cedeviti. Taj meč zakazan je za subotu 29. septembar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC