• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salah: Liverpul ima snagu za dupli tron

Autor mondo.rs

Egipćanin veruje da "crveni" mogu ove sezone da naprave veliki uspeh i okite se peharima u Ligi šampiona i Premijer ligi

Jedan od najboljih fudbalera sveta Mohamed Salah upozorio je rivale u Ligi šampiona da Liverpul ima kvalitet za osvajanje trofeja, isto kao i u Premijer ligi.

Liverpul je sjajno otvorio sezonu sa pet trijumfa u prvenstvu Engleske, a večeras kreće bitku i na drugom frontu u Ligi šampiona, gde takođe ima velike ambicije.

Liverpul će igrati sa Pari sen Žermenom na startu C grupe Lige šampiona, u kojoj su još Napoli i Crvena zvezda, koji se sastaju večeras u Beogradu.

Salah smatra da Englezi imaju snagu i umeće za još jednu dobru sezonu.

"Prošle sezone izbacili smo Mančester siti, pa Romu, koja je bila bolja od Barselone. To su bile neverovatne utakmice... Igrali smo protiv pravih izazivača, isto će biti i sada, ali je naš cilj novo finale i siguran sam da možemo to da ponovimo", rekao je Salah za magazin "Frans fudbal".

Hitri napadač iz Egipta kaže da slavni klub sa Enfilda ima velike šanse da prekine post i končano postane šampion Engleske.

"Uveren sam da možemo da podignemo oba pehara. Ne želim da stavljam pritisak na nas, ali sve je moguće. Dobili smo odličan žreb, PSŽ ima veoma dobre pojedince i sjajan tim, jedva čekam da izađem na teren. Biće pravo uživanje", naveo je Salah uoćči prvog meča u Ligi šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC