• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lendejl za MONDO: Ludo je koliko imamo navijača

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Australijanac je za naš portal govorio o meču protiv Budućnosti, navijačima u Laktašima i otkrio šta mu je drugačije u sistemu igre u odnosu na ono na šta je navikao u SAD.

Podgorička Budućnost je prvi je finalista regionalnog Superkupa.

"Plavi" će se za prvi trofej u novoj sezoni boriti sa Crvenom zvezdom ili Cedevitom, nakon što su u teškoj i dramatičnoj utakmici, dugoj 45 minuta, savladali ekipu Partizana u kojoj je nazapaženiju partiju pružio Džok Lendejl.

Centar iz Australije je postigao 16 poena, uhvatio devet lopti, imao dvije blokade, ali i izgubljene lopte.
Australijanac je nakon meča istakao da je u ovoj fazi za Partizan bitno da ide uzlaznom putanjom.

"U ovoj fazi je za nas bitno da napredujemo iz dana u dan. Igrali smo protiv tima koji ima visoku reputaciju i ohrabrujuće je da smo protiv njih igrali ravnopravno. Znamo da imamo mnogo stvari u kojima treba da napredujemo, kao što je odbrana, egzekucija u napadu. Ali još upoznajemo i sigurno ćemo biti još bolji u nastavku sezone", rekao je Džok Lendejl za MONDO.

Navijači Partizana su ispunili halu u Laktašima i bodrili svoje miljenike protvi Budućnosti. Uprkos porazu, košarkaši Partizana su sa parketa ispraćeni ovacijama.

 "Pričao sam sa Markusom o tome, obojica jedva čekamo da zaigramo u Pioniru. Čak i kada smo bili u Španiji imali smo navijače i prosto je ludo koliko je raširena navijačka baza u Evropi. Pet sati smo od kuće, a ovi ljudi pune dvoranu za nas. Nevjerovatno je. Zaista nam pomažu, pogotovo da dobijemo 'momentum' i predivno je imati ih uz nas ovdje", dodaje Lendejl.

Lendejl je u Beograd stigao prije mjesec dana i veoma se brzo navikao na život glavnom gradu Srbije.

"Navikao sam se veoma brzo jer ne živim kod kuće već 12 godina. Bio sam u internatu, pa na koledžu. Beograd je divan grad i što više putujemo vidimo da je baš 'kul' grad u kojem mi je lijepo i nadam se da ću ostati malo duže".

Novi centar Partizana se još navikava na sistem igre...

"Drugačije je, na primjer nikada nisam igrao u sistemu u kojem postoje utrčavanja iza leđa centru koji je u toj situaciji plejmejker. Sjajno je, sviđa mi se da budem taj koji posljednji dodaje loptu", zaključio je u razgovoru za MONDO Džok Lendejl.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rep.Srp.

Brat misli da su navijaci iz Bg dosli 😀

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC