• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV PARTIZANA: Koja je Batina dilema?

Autor mondo.rs

U toku priprema za derbi bliži startnoj postavi bio je Saša Zdjelar. Ali…

 Vlečiti derbi Partizan - Crvena zvezda - sastav FK Partizan Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Zoran "Bata" Mirković kroz igračku karijeru odigrao je mnogo "vječitih" derbija. Ali, u nedjelju će, ipak, imati vatreno krštenje, jer će prvi put kao šef stručnog štaba predvoditi crno-bijele protiv Crvene zvezde (19.00, na kanalima Arena sport 4 mjeseca besplatno na mts TV-u).

Pozitivno i raspoloženo djelovao je Mirković na konferenciji za medije pred duel sa velikim protivnikom, iako utakmica u Humskoj vrlo lako može da odredi dalji tok šampionata.

/SASTAV ZVEZDE: UMOR ZABRANJENA REČ!/


Trener "parnog valjka" ne može da računa na povrijeđene Zorana Tošića i Zlatana Šehovića, dok su svi ostali spremni za 158. okršaj "vječitih rivala".

Mirković je na konferenciji za medije rekao da ima jednu dilemu oko sastava tima, a nju, o kojoj nije želio da priča, je vjerovatno već otklonio.

Među stativama bi trebalo da stoji neprikosnoveni Vladimir Stojković. Golman Partizana je i protiv Rada pokazao da mu je forma sve bolja i sa par odličnih intervencija podigao je samopouzdanje kod svojih saigrača.


Ispred Stojkovića očekuju se: Nemanja R. Miletić na desnom beku, Mark Valjente i Svetozar Marković kao štoperi i Nemanja G. Miletić na lijevom beku.

Desni bek crno-bijelih odradio je suspenziju zbog crvenog kartona i vjerovatno će dobiti šansu prije iskusnog Miroslava Vulićevića i Gabrijela Enakea, koji je već duže u drugom planu.

Interesantan će biti i vezni red Partizana koji će se suprotstaviti Crvenoj zvezdi. Očekuje se da Mirković sa dvojicom zadnjih veznih očvrsne odbranu, a vrh tog defanzivnog bedema, od koga se očekuje da kad god je moguće pripomogne i napadu, trebalo bi da čine Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić. Pretpostavlja se da će Milan Smiljanić i Nebojša Kosović šansu čekati kao rezerve.

Još nije definitivno, ali je vjerovatno da će Partizan Zvezdu napasti sa Rikardom Gomešom, a Nemanja Nikolić će ovaj put na klupu.

Iza reprezentativca Zelenortskih Ostrva trebalo bi da igra sada već standardna trojka. Marko Janković desno, Danilo Pantić u sredini i Goran Zakarić lijevo. Takođe, moguće se izmjene ove trojke po pozicijama, jer je Mirković baš protiv Rada isprobavao Jankovića u sredini veznog reda, što je u par situacija rezultiralo šansama za Partizan.

PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valjente, N. G. Miletić – Zdjelar, Šćekić – Janković, Pantić, Zakarić – Rikardo.

Podsjetimo još jedanput, utakmicu između Partizana i Crvene zvezde možete pratiti na TV Arena Sport 1 (4 mjeseca besplatno na mts TV-u) u nedelju od 19.00. 

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC