• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bata o Stojketu: "Ovde bi sve da razapnu na krst"

Autor mondo.rs

Trener Partizana Zoran Mirković o izjavi golmana Vladimira Stojkovića posle 158. "večitog derbija" i lavini napada na njega.

 Bata o Stojketu: "Ovde bi sve da razapnu na krst" Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Vladimir Stojković je posle derbija u nedelju u živom programu TV Arena sport govorio iz srca i duše. Vidno iznerviran, besan, raspalio je po sudiji, po stanju u srpskom fudbalu, rekavši da je razočaran, da ga je sramota stvari koje se dešavaju u srpskom fudbalu i da će se već sutradan odreći srpskog pasoša.

U ponedeljak se Stojković nije odrekao pasoša već je iz Partizana saopšteno da je "posle razgovora sa upravom" izrazio stav da mu je žao što je tako nešto rekao, jer je sve bilo u afektu i daje bio pogođen "sudijskom nepravdom".

Reprezentativni golman Srbije bio je potom izložen raznoraznim napadima, funkcioner Crvene zvezde Mitar Mrkela ga je slao na "psihijatrijsko lečenje", a u pojedinim medijima su se pojavili su i komentari da bi ga "trebalo proterati iz zemlje".

Na današnjoj konferenciji za novinare uoči kup utakmice 1/16 finala Kupa Srbije protiv Kolubare u Lazarevcu, trener Partizana Zoran Bata Mirković je govorio i o Stojkoviću i toj izjavi.

"Ne postoji čovek na svwtu koji nije izgovorio nešto  zbog čega se posle pokajao. Dešavalo se i meni, verovatno i vama, ali da sad ne pričam u vašđe ime. Što kaže naš narod - tresneš pa ostaneš živ. Stojke je ostao živ i ne treba mu drati kožu. Rekao je da je pogrešio i tu treba staviti tačku. Meni to kao treneru ukazuje na važan detalj - to pokazuje koliko su moji igrači želeli pobedu. Iz naboja, žala što smo prilili gol, ako smo ga primili, reagovao kako je reagovao. Ja bih tu da stavimo tačku, mada mi smo skloni da ako možemo da sve razapnemo na krst. On je pogrešio i reko je da je pogrešio. Bilo bi pogubno da je rekao kontra - da se ne kaje".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC