• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skočiću s Beograđanke za Srbiju!" (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Dva dana nakon večitog derbija, "sumnjivog gola" i izjave koja je zapalila javnost, Vladimir Stojković se izvinjava i govori da će se izviniti opet "ako je bio gol". "A, nije"

 "Skočiću s Beograđanke za Srbiju!" (FOTO, VIDEO) Izvor: MN Press/MONDO

Ishod poslednjeg derbija – dva gola i izjava golmana Vladimira Stojkovića:

"Sramno, sramno, sramno!!! Prvi put u životu me je sramota što sam Srbin, sutra ću se odreći srpskog državljanstva!", besneo je golman Partizana posle remija u 158. "večitom derbiju", iznerviran odlukama sudija da dosude gol za Crvenu zvezdu.

Sportski radnici, navijači i mediji "secirali" su Stojketovu izjavu kao i Zvezdin gol.

Partizan je odmah nakon derbija rekao da bi VAR pokazao šta je istina, dan kasnije u zvaničnom saopštenju i da je Stojke "vraćao pasoš u afektu".

Ipak, strasti se nisu smirile -  rečenica "sramota me je što sam Srbin", prema vašem mišljenju u komentarima, iziskuje mnogo više od pukog saopštenja kluba.

(Dodaćemo da ste u komentarima pisali i da bi StojkeTREBALO da vrati pasoš, da je ova izjava samo nastavak sada već kultne "izvinite na ružnoj prošlosti", ali i da je OK biti ljut kada ti sudija "koji nije mogao da vidi gol" svira. Dodaćemo i:

Sada je prvi put od "vraćanja pasoša" progovorio i Stojković i to u emisiji Ognjena Amidžića.

"Iskoristio bih priliku da se iskreno, iz srca, svakom Srbinu izvinim, to nisam smeo da kažem. Kontradiktorno je da ja, koji se tri puta dnevno prekrstim, to kažem. Jedan čovek, jedna sudijska izjava me je dovela do ludila, ljut sam na sebe, nisam smeo to sebi da dozvolim", rekao je golman.

"Ko zna šta bih tek rekao u 77. minutu, a ne 15 minuta posle kraja utakmice. Pokušavao sam da dobijem informaciju od tada šta se desilo, jer sam 80 odsto bio ubeđen da lopta nije ušla. 15 minuta sam pričao s igračima, mogao sam da primim gol, ni o čemu drugo nisam razmišljao. Tražiću odgovor do kraja života".

Stojković je potom s voditeljem gledao slike s derbija i pokazao da "ako se gleda s leva, izgleda da je lopta u mreži". "Ja tražim ugao od korner zastavice, gde će se jasno videti da lopta nije prešla, ali taj snimak ne postoji. Ja sam čovek koji ima ponos, koji zna da se izvini i pokaje i ja bih voleo da dobijem dokaz da je to bio gol, kako bih se još jednom izvinio ako sam pogrešio. Nažalost, gol je priznat pa je priznat. Ne sumnjam u fudbalski savez i siguran sam da će istrajati u ovome i da će dokazati jednog dana šta je bilo.

Ovako je bilo na derbiju:

Stojke se osvrnuo i na "ružne reči koje je izrekao u afektu": "Ne može niko to da shvati ko se ne bavi fudbalom - koja je to doza adrenalina, pogotovo ako se u nekom trenutku osetiš prodano. Kad kažem prodano, mislim na to da osetiš da nešto nije fer, nije istinito. Teško je", rekao je Stojković i opet za grube reči okrivio sudiju: "Jedna takva greška je mogla da me izbaci iz takta, da kažem i šta ne mislim. Naučio sam da branim - kako za Srbiju, tako i za Partizan. Skočiću s Beograđanke za Srbiju. Iako na žalost navijača suprotnog tima, tako se ponašam i za Partizan i borim se za ono što mi je sveto".

Stojković je na kraju završio rečima: "Mi smo jedan narod, a Srbija ima dva sina - Crvenu Zvezdu i Partizan"!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC