• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se ne osvaja titula: Atletiko ne koristi kikseve

Autor mondo.rs

Mnogi su videli ekipu Dijega Simeonea kao potencijalnog šampiona Španije pošto Barsa i Real ne beleže sjajne rezultate, ali ni oni za sada nisu impresionirali.

Retko kada se dešava da Real Madrid u devet utakmica "ispusti" 13 bodova, odnosno Barselona u osam mečeva devet poena, ali to Atletiko Madrid za sada ne koristi dovoljno!

Ekipa Dijega Simonea nije iskoristila lošu formu Viljareala i sa gostovanja na "Madrigalu" vraća se samo s bodom (1:1), pa tako ostaje na samo dve pobede na ovom stadionu u poslednjih deset godina, uz oba trijumfa u eri "Čola".

"Jorgandžije" je u vođstvo u 51. minutu doveo Filipe Luis, ali odbrana nije izdržala i Mario Gaspar je već u 65. poravnao rezultat, istovremeno postavio i konačni.

Atletiko tako trenutno zauzima treću poziciju sa 16 bodova, izjednačem sa Seviljom i s bodom više od Barselone koji igraju direktan duel od 20.45, dok je lider Primere i dalje Alaves sa 17 bodova iz devet mečeva.

Sve rezultate, strelce i tabelu posle današnih mečeva 9. kola pronađite OVDE!

VILJAREAL: Asenho - Gaspar, Alvaro, Mori, Kosta - Itura (od 64. Baka), Trigeros, Alfonso (od 73. Kaseres), Fornals, Kazorla - Moreno.

ATLETIKO: Oblak - Huanfran, Himenez, Ernandez, Luis (od 77. Godin) - Koke, Partej, Rodrigo (od 46. Lemar), Saul - Kalinić (od 46. Korea), Grizman.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC