• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesec dana AGONIJE Real Madrida!

Autor mondo.rs

U danu kada je Real Madrid postigao gol posle osam sati i jednog minuta fudbala - bez osmeha na licu Đulena Lopetegija. Njegov tim je ponovo izgubio i biće čudo ako sačuva posao...

Užasnih mesec dana trostrukog uzastopnog šampiona Evrope!

Nikada u dugoj istoriji Real Madrida, osnovanog pre 116 godina, nije se desilo da igrači ovog kluba ne postignu gol čitavih sedam sati i 45 minuta! To je bilo jasno posle današnjih 56 minuta fudbala na "Bernabeuu" protiv Levantea...

Real je poslednji put postigao gol još 22. septembra protiv Espanjola (41. minut), da bi potom mirovale mreže Sevilje, Atletika, CSKA, Alavesa i 72 minuta Levantea.

Prava agonija Reala prekinuta je u 72. minutu meča kada je Marselo "zakucao" loptu u mrežu posle duge akcije, pa se "sat", koji je odbrojavao koliko tim nije dao gol, zaustavio na osam sati i jedan minut!

Tim iz Valensije je iskoristio sve slabosti ekipe Đulena Lopetegija i već posle 13. minuta je postigao dva gola, a "rušenje" istorijskog podatka zasluga je VAR tehnologije.

Uspeli su već u 17. da pogode mrežu Levantea posle pogođene prečke Marijana kada je Isko "spakovao" loptu u mrežu s gol-linije, međutim on je poništen zbog ofsajda u kom se našao ofanzivni vezista  "kraljevića".

Gosti iz Valensije je do kraja izdržao sve napade domaćih i zasluženo pobedio:

REAL MADRID - LEVANTE 1:2 (0:2)!

Krivac za oba gola Levantea bio je Rafael Varan, po mišljenju mnogih i najbolji fudbaler sveta iz prošle sezone - pre svega jer se okitio titulom u Ligi šampiona i na Mundijalu.


Prvo je u šestom minutu loše procenio let lopte za Moralesa koji je istrčao pred Kurtou, zaobišao ga, a onda pored Varana uputio šut u praznu mrežu. Već u 13. minutu - francuski štoper je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Rođer Marti je realizovao dosuđeni penal.

Uspeo je vrlo brzo Real da smanji preko Asensija, da bi gol bio poništen posle asistencije VAR-a, da bi ista sudbina zadesila i Levante u finišu prvog poluvremena - opet opravdano.

Menjao je Lopetegi i u igru uveo Gareta Bejla već na poluvremenu, ubrzo i Sebaljosa i Benzemu, a Marselo je bo strelac "utešnog" pogotka na današnjem meču.


Benzema mu je ostavio loptu, a ovaj ju je zakucao u rivalovu mrežu...

Real je do kraja preko Marijana Dijaza došao i do izjednačujućeg gola, ali i ta radost je potrajala kratko jer je ponovo na asistenciju VAR tehnologije - pogodak poništen. Fudbaler iz Dominikanske Republike bio je u ofsajdu na pas Benzeme.

"Kraljevski klub" ima već tri poraza u Primeri i samo 14 bodova iz devet utakmica, pa će i sada biti sve glasnije priče o smeni Đulena Lopetegija.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Rezultati 9. kola:


Real Madrid - Levante 1:2 (0:2)
/Marselo 72 - Morales 6, Marti 13/

Valensija - Leganes 16.15
Viljareal - Atletiko Madrid 18.30
Barselona - Sevilja 20.45

nedelja

Rajo Valjekano - Hetafe 12.00
Eibar - Atletik Bilbao 16.15
Ueska - Espanjol 18.30
Betis - Valjadolid 20.45

ponedeljak

Real Sosijedad - Đirona 21.00

odigrano u petak

Selta Vigo - Alaves 0:1 (0:0)
/Pina 58/


Tabela: Alaves (+1) 17, Sevilja 16, Barselona 15, Atletiko 15, Real (+1) 14, Espanjol 14, Levante (+1) 13, Valjadolid 12, Betis 12, Sosijedad 11, Selta 10,  Eibar 10, Valensija 9, Hetafe 9, Đirona 9, Viljareal 8, Bilbao (-1) 7, Leganes 7, Rajo (-1) 5, Ueska 5.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC