• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Da nastavimo sjajan niz

Autor mondo.rs

Trener Mege izjavio je da njegov tim ne deli rivale na lakše i teže i da protiv Partizana treba da odigra kao u prethodnim mečevima.

Mega Bemax uhvatila je veliki zalet na startu ABA lige 2018/19. Nanizali su izabranici Dejana Milojevića pet pobeda, pa se potpuno neočekivano nalaze na deobi prvog mesta, sa Crvenom zvezdom.

S obzirom na to da grupa timova od četvrte do 11. pozicije ima skor 2-3, Mega se već sada može smatrati kandidatom za plej-of, a ako u subotu (17.00, Arena sport 2) u Sremskoj Mitrovici savlada i Partizan, biće to kruna na sjajan učinak u poslednjih mesec i "kusur" dana.

"Partizan je izuzetno kvalitetan protivnik i pored nešto slabijih igara u poslednjih nekoliko utakmica. Dodatno su se pojačali i sigurno je da nas očekuje veoma težak meč", rekao je za klupski sajt Milojević, dodavši da za ovaj derbi ne treba ništa specijalno menjati.

"Mi od starta sezone idemo korak po korak. Ne delimo protivnike na lakše i teže, već svakom meču prilazimo sa potrebnom dozom energije na terenu i agresivnom odbranom. Ako tako bude i u subotu, imaćemo dobru šansu da dođemo do novog trijumfa i tako nastavimo sjajan niz".

Mega i Partizan su se u okviru regionalnog takmičenja sastali 10 puta, a crno-beli su slavili osam puta, često i kada ih je "drmala" kriza, kao što je slučaj sada.

Mladi bek Luka Ašćerić nada se da će ekipa uspeti da zadrži dosadašnji nivo.

"Partizan je veoma dobra ekipa, koja će umeti da kazni ako ne uspostavimo naš ritam utakmice, uz brzu igru i agresivnu odbranu. Ako uspemo u tome, verujem da možemo da dođemo do trijumfa koji bi nam puno značio".

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u kafiću "Pinki", u okviru istoimene dvorane u Sremskoj Mitrovici, a na dan utakmice od 14 časova i na blagajni hale.

Najavljen je i nastavak projekta "Mega Experience", u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani, dok će na poluvremenu biti organizovani kratki mečevi u basketu 3x3, uz učešće osnovaca sa teritorije Sremske Mitrovice.

PAROVI 6. KOLA:

petak

Igokea - FMP 20.00

subota

Mega - Partizan 17.00
Krka - Zadar 19.00
Crvena zvezda - Cedevita 21.00

nedelja

Cibona - Mornar 17.00

ponedeljak

Budućnost - Olimpija 21.00

TABELA: Zvezda 5-0, Mega 5-0, Budućnost 3-2, Olimpija 2-3, Cedevita 2-3, Igokea 2-3, Partizan 2-3, Cibona 2-3, Mornar 2-3, FMP 2-3, Krka 2-3, Zadar 1-4.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC