• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Mislim da Jokić ne želi da igra za Srbiju...

Autor mondo.rs

Predsjednik KSS bez uvijanja izjavio da smatra da košarkaš Denvera nema volju da nastupa za državni tim, ali i istakao da se "nada da griješi".

 Predrag DaniloviĆ: Nikola Jokić ne želi da igra za Srbiju Izvor: MN PRESS

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević već duže vrijeme ne može da računa na Nikolu Jokića.

Sjajni centar Denvera posvećen je NBA karijeri, dok je nastup na nacionalni tim u drugom planu.

Predrag Danilović, predsjednik Košarkaškog saveza Srbije, izjavio je da smatra da Jokić nema želju da igra za "orlove".

"Da ne lažemo jedni druge, mislim da nema želju da igra za reprezentaciju, ali on to treba da kaže. Kao predsjednik saveza bio bih najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali sumnjam u to, s obzirom na razloge koje je navodio za par posljednjih neigranja. Taj da je trebalo da potpiše veliki ugovor razumijem i podržavam, jer zašto bi rizikovao rješavanje egzistencijalnih pitanja, sebe, roditelja, djece... Neki drugi razlozi mi nisu razumljivi", prenio je "Sportski žurnal" izjavu Danilovića u Podgorici, gdje je u društvu Žarka Paspalja bio gost studenata ekonomije i menadžmenta.

"Voleo bih da on želi da igra za državni tim, ali nisam siguran da baš ima volju. I nadam se da griješim!", istakao je Danilović, nekadašnji zlatni reprezentativac Jugoslavije.

Žarko Paspalj nada se da će Srbija, uprkos problemima sa neodazivanjem igrača, nastupati u najjačem sastavu najpre na Svjetskom prvenstvu, a potom i na Olimpijskim igrama.

"Već nekoliko godina se susrećemo sa tim da li neko hoće ili neće da da dođe. I to postaje skoro nerješiva situacija, pa je normalno da imaš rezervu kada se igrač ne odazove. Očekuju nas dva fantastična takmičenja, Mundobasket i Olimpijske igre i potpuno sam siguran da će na njima nastupati najbolji tim. Šta će biti poslije, ne znam. Konfuzna je priča sa odazivanjem posljednjih godina, ali mislim da će sve to da se prevaziđe. Srbija zaslužuje medalju, ima izvrstan tim, i bila bi velika šteta da do toga ne dođe", poručio je još jedan bivši uspješan reprezentativac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC