• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karmelo i Hjuston - već kraj?!

Autor mondo.rs

Prema pisanju američkih medija, NBA zvezda na zalasku mogla bi da napusti Rokitse posle samo deset utakmica.

Pre početka prošle sezone, nakon selidbe iz Njujorka u Oklahomu, Karmelo Entoni (34) ironičim osmehom je odgovorio na pitanje kako će se navići na ulogu rezerve.

Desetostruki učesnik Ol-star utakmice i četvorostruki olimpijski šampion smejao se dugo i tim osmehom bez reči poručio da nema nameru da bude na klupi. Ispostavilo se da u Tanderima nije ostavio dubok trag (iako je počinjao utakmice) i da mu je posle te sezone rečeno da Oklahoma planira dalje bez njega.

Podsetite se kako je to izgledalo.

Karmelo Entoni
Izvor: YouTube/DaHoopSpot Productions

Minulog leta, Entoni se rastao sa Oklahomom, pa formalno prešao u Atlantu, koja je preuzela obavezu da mu isplati 27,9 miliona dolara. Međutim, Houksi nisu bili njegova krajnja destinacija, već je posle nekoliko dana završio u Hjustonu, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor na 2,4 miliona, koje će zaraditi mimo novca koji će mu isplatiti Atlanta.

Finansijski je prošao odlično i na početku sezone 2018/19 je bio zadovoljan, miran i optimističan. Štaviše, Karmelo je isticao da u Oklahomi prosto "nije uspelo" i da je stigao u franšizu u kojoj želi da bude.

"Znam šta mogu da donesem, šta još mogu da uradim i šta i dalje imam. Moje samopouzdanje je isto i uvek ću reći da ne želim da uđem sa klupe. Ipak, sada bolje shvatam šta je moja uloga", izjavio je posle dolaska u tim Džejmsa Hardena i Krisa Pola, koji je prošle sezone igrao sedmu utakmicu finala Zapada protiv Golden Stejta.

Međutim, ponovo nije ispalo kako se nadao.


Prema pisanju portala "ESPN", nekoliko igrača i članova stručnog štaba Hjustona smatraju da je Karmelo Entoni već odigrao svoju poslednju utakmicu za taj tim. Čelnici franšize navodno traže najmirniji način za rastanak i trude se da poštuju to što je Entoni u dobrim odnosima sa članovima ekipe i što je, ipak, budući član Kuće slavnih.

"Melo" je u prethodne dve utakmice van ekipe uz objašnjenje da je "bolestan", a nije se priključio saigračima ni na putovanju u Denver, gde će "rakete" igrati u noći između utorka i srede.

Prema tim informacijama, sasvim je moguće da Entoni već do tada ne bude član Hjustona.

Entoni je za Hjuston odigrao 10 mečeva (dvaput bio starter) i prosečno je postizao po 13,4 poena, uz 5,4 skoka po utakmici. Na terenu je provodio po 29,4 minuta.

"ESPN" je objavio da su se unutar tima poveli razgovori o tome kako Karmelo može da pomogne ekipi, posebno posle njegovog lošeg nastupa protiv Oklahome, u kojem je postigao dva poena i pogodio samo jedan od 11 šuteva.

To bi mogla da bude i njegova poslednja utakmica za Hjuston.

Iako generalni menadžer franšize Deril Mori uverava da će legenda igrati kada ozdravi, kao i da je Entonijev pristup obavezama i ulozi "sjajan", sve očiglednije se nameće zaključak da "Melo" definitivno neće biti u stanju da "pogura" Hjuston ka koraku koji je nedostajao da se nekadašnji šampion vrati u veliko finale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC