• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul se ponovo sprema da sruši rekord

Autor mondo.rs

Prema pisanju engleskih medija, Jirgen Klop neće žaliti novac da dovede igrača Barselone.

 Liverpul zainteresovan za Osmana Dembelea Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Pretrpljeni udarac na gostovanju Crvenoj zvezdi nije poremetio Liverpul, jer je uoči novembarske pauze savladao Fulam 2:0 i ostao nepobeđen u Premijer ligi.

U trci za decenijama čekanu titulu, "Redsi" trenutno zaostaju dva boda za liderom, takođe nesavladanim Mančester sitijem i zato su na Enfildu ipak mirni otišli na kratak odmor, posle kojeg će nastaviti borbe na dva fronta, uz planiranje onoga što dolazi u januaru.

A, tada će Liverpul očigledno krenuti u još jednu ofanzivu na tržištu.

Prema pisanju engleskih medija, klub sa Enfilda spreman je da ponovo obori svoj rekord i da dovede skupljeg igrača od štopera Virdžila Van Dajka, plaćenog Sautemptonu 84,5 miliona evra.

Ovog puta, meta engleskog velikana je rezervista Barselone Osman Dembele (21).

Trenutno četvrti najplaćeniji fudbaler u istoriji koštao je Barselonu prošle godine 105 miliona evra plus dodatnih 40, ali se u dresu Katalonaca nije ustalio ni u startnoj postavi, a samim tim ni dokazao da je vredan toliko novca.

Francuski krilni napadač, rođen 1997. godine, prolazio je i kroz probleme sa povredama i odsustvovao je čitavu prvu polusezonu na Nou Kampu, ali ni oporavljen nije ostvario bolji učinak od 10 golova i isto toliko asistencija na 38 utakmica. Povrh toga, sve češće "isplivavaju" priče o njegovoj nedisciplini, koje su dodatno podstakli potezi trenera Barse, Ernesta Valverdea i selektora Francuske Didijea Dešana.

Valverde je prošlog vikenda sklonio Dembelea iz takmičarskog sastava zbog "problema sa stomakom", a Dešan je ranije govorio da je brzonogi napadač jedan od onih koji imaju naviku da kasne na trening.

Jirgen Klop navodno je spreman da pomogne Francuzu da se vrati na nivo igara iz Borusije Dortmund i za to je spreman da obori klupski rekord. Odnosno da ga u januaru plati više nego Van Dajka.

U godini na izmaku Nemac je na tri najzvučnija pojačanja potrošio 207 miliona evra. Tim novcem je kupio Van Dajka, zatim golmana Alisona Bekera i veziste Nabija Kejtu i Fabinja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC