• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou na "Vembliju": Engleska u finalu, Hrvatska je "B"!

Autor mondo.rs

Vicešampion svijeta bio je nadomak velike pobjede u Londonu, ali je Engleska napravila preokret i izborila učešće na završnom turniru Lige nacija. I Hrvatsku poslala diviziju niže!

Kakav meč na najvećem engleskom stadionu!

Hari Kejn je golom u 85. minutu režirao preokret na "Vembliju" (2:1) i Englesku poveo do prvog mjesta u grupi, samim tim i do finala Lige nacija, dok će Hrvatska zbog ovog poraza morati da se preseli u diviziju niže - "B".

Hrvati su imali sve u svojim rukama, "na ruku" im je išao i neriješen ishod, a danas brojna njihova publika dovedena je do "ekstaze" kada je Andrej Kramarić pogodio u 57. minutu.

Bio je to važan gol za "vatrene", nakon majstorije napadača Hofenhajma, kojim su "utihnuli" napadi raspoloženih Engleza i koji su na taj način kažnjeni zbog promašaja... Međutim, Garet Sautgejt je zaista donio neku novu energiju reprezentaciji, pokazali su još jednom da se ne predaju do posljednjeg sudijskog zvižduka, a preokret je najavio Džesi Lingard kada je u u 78. minutu uspio nekako da "umuva" loptu preko gol-crte.

Odlučio je Zlatko Dalić da "brani remi", pošto su i s tim rezultatom Hrvati išli dalje, ali ih je kapiten "gordnog albiona" Hari Kejn kaznio u 85. minutu kada se najbolje snašao.

Vicešampion svijeta je tako "platio kaznu" zbog visokog poraza u 1. kolu novog takmičenja u Elčeu od Španije (6:0), bili su blizu toga da se čak "izvuku" poslije gola Andreja Kramarića, ali je Engleska ipak uspjela da im se revanšira za poraz u polufinalu Mundijala.

Očigledno je bilo koliko je "vatrenima" falio povrijeđeni Ivan Rakitić i čitav meč su imali problem da sačuvaju loptu, ali ono što Ostrvljani nisu uspjeli u prvom - uradili su u drugom dijelu meča.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC