• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Do sutra da smo igrale, ne bismo pobijedile"

Autor mondo.rs

Slađana Pop Lazić priznaje da rukometašice Srbije na važnom duelu Evropskog prvenstva protiv Crne Gore nisu bile na najvišem nivou

 Slađana Pop Lazić Ne bismo pobijedile do sutra Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rukometašice Srbije oprostile su se od polufinala Evropskog prvenstva porazom od selekcije Crne Gore u drugom meču druge faze šampionata u Francuskoj.

Izabranice selektora Ljubomira Obradovića poražene su rezultatom 28:27 i sada se na tabeli grupe I nalaze na začelju, sa samo dva osvojena boda.

 Protiv Crne Gore Srbija napravila je veliki broj grešaka, imala čak 15 izgubljenih lopti, a povrijedila se i golman Katarina Tomašević, koja je morala već u 19. minutu da napusti igru zbog problema sa koljenom.

Strijelac dva gola Slađana Pop Lazić priznala je da Srbija nije bla na najvišem nivou.

"Dale smo svoj maksimum, borile smo se svih 60 minuta, ali nismo uspjele da se prilagodimo. Do sutra da smo igrale, ne bismo pobijedile", ocijenila je rukometašica Srbije.

Selektor Ljubomir Obradović naveo je da je njegov tim imao problem.

"Bio je ovo odlučujući meč za obje selekcije. Imali smo jasnu situaciju da sa dvije pobjede idemo u polufinale. Sada je Crna Gora u borbi za peto mjesto i ima bolje šanse za plasman u Tokio. Srbija se nije adaptirala na nivo suđenja u ovoj utakmici", ocenio je Obradović.

On je rekao da prvenstvo još nije završeno.

"Ostaje nam utakmica sa Francuskom. Biće privilegija igrati protiv šampiona svijeta u punoj dvorani. Daćemo svoj maksimum i uraditi sve da se kući vratimo radosni".

Srbiju u srijedu od 21 sat očekuje posljednji meč na šampionatu i to protiv domaćina. Francuskinje će imati imperativ pobjede, jer će im to biti odlučujući duel za polufinale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC