• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Doveli smo Bitadzea ispred Zvezde i Partizana"

Autor mondo.rs

"Nije bilo lako, ali smo uspeli", rekao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan. Poslao je poruku i igračima: "Niko neće lečiti svoju sujetu na štetu kluba".

 "Doveli smo Bitadzea ispred Zvezde i Partizana" Izvor: MONDO/Filip Filipović

Snažnom "ofanzivom" na tržištu u protekla tri dana, KK Budućnost je dovela tri zvučna pojačanja u "Moraču".

U jednom od najzvučnijih transfera ABA lige, centar i lider Mege Goga Bitadze preselio se u Podgoricu u zamenu za Zorana Nikolića, dan posle njega u "Moraču" je stigao i Džejms Bel, krilni košarkaš i najbolji ovosezonski strelac Cedevite, a zatim je sastav (do daljeg?) kompletiran "potpisom" dvostrukog NBA šampiona, američkog plejmejkera Norisa Kola.

"Jadranski" evroligaš osnažio je tim uoči Nove godine, a predsednik kluba Dragan Bokan upozorio je glasno da niko u timu neće raditi nauštrb kluba.

"Mi imamo pravo da do kraja januara dovodimo igrače i vršićemo promene, jer niko ne može da remeti odnose u KK Budućnost Voli", naglasio je on u razgovoru za Radio-televiziju Crne Gore.

Bez navođenja imena i preciziranja na koga misli, u istom tonu je govorio o situaciji koju primećuje od starta takmičarske 2018/19.

"Nismo zalečili neke probleme koje smo imali na početku sezone i dalje igrači, pojedini koji su došli i pojedini koji su tu, na štetu Budućnosti leče svoju sujetu i to neće moći, nebitno ko je u pitanju. Dolaziće igrači, ali i odlaziće”, dodao je on.

Goga Bitadze je definitivno najzvučnije pojačanje šampiona ABA lige, a Bokan je rekao da je njegov potpis obezbeđen u trci sa beogradskim "večitim rivalima".

"Mega i Budućnost su napravili dobar dil. Pojačali smo se kako bi obezbedili drugo mesto pred plej-of, prvo je već izgubljeno. Na taj način želimo da ispoštujemo i sve koji prate naš klub. Takođe i Zoranu (Nikoliću) je potrebno da igra pa će mu ovo dobro doći. Nije bilo lako dovesti Bitadzea u konkurenciji Zvezde i Partizana, ali smo uspeli”, dodao je Bokan.

Upitan za status stručnog štaba na čelu sa Aleksandrom Džikićem, prvi čovek Budućnosti rekao je da trener i njegovi saradnici imaju podršku sve dok brane titulu ABA lige.

"Stručni štab je siguran sve dok klub ima šansu da sa načinom vođenja, funkcionisanjem, igračkim kadrom ima šansu da osvoji ABA ligu”, poruka je predsednika Podgoričana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC