• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić opet podizao publiku na noge, uz novi tripl-dabl

Autor mondo.rs

Šou srpskog centra u pobedi nad Los Anđeles Klipersima.

Nikola Jokić se igrao protiv Los Anđeles Klipersa. Bukvalno!

Upisao je sam sebi asistenciju, kvoterbekovskim dodavanjem preko celog terena pronašao saigrača, zatim i bez gledanja... Na kraju, utakmicu je završio petim "tripl-dablom" u sezoni, a drugim uzastopnim: 18 poena, 14 skokova, 10 asistencija.

U 11. pobedi zaredom na domaćem terenu, Denver je slavio protiv Klipersa - 121:100.

tripl dabl
Izvor: YouTube/House of Highlights


Srpski centar bio je posebno motivisan zbog podrške NFL (američki ragbi) zvezde, Vona Milera, sa kojim je pre utakmice razmenio dresove.

Pored Jokića, raspoloženi u timu Denvera bili su Džamal Marej (23p), Mejson Plamli (17p, 12sk), Malik Bizli (15p), Tori Kreg i Monti Moris (po 14p)...

Najefikasniji u gostujućem timu bio je Lu Vilijams sa 19 poena, jednim više od Danila Galinarija i Tobijasa Herisa, koji je imao i 11 skokova. Boban Marjanović je za šest minuta na parketu imao tri uhvaćene lopte, dok Miloš Teodosić nije ulazio u igru.

Prethodne noći na terenu je bio i tandem Sakramenta, Nemanja Bjelica - Bogdan Bogdanović. Njih dvojica doprineli su pobedi svog tima kod kuće protiv Detroita: 112:102.

Bjelica je meč završio sa sedam poena, pet asistencija i pet skokova, a Bogdanović je ubacio šest poena, imao četiri asistencije i tri skoka.

Kingsi su meč otvorili serijom 5:0 i konstantno bili u prednosti, pa sada imaju isti učinak pobeda i poraza, po 21, i nalaze se na 10. mestu Zapadne konferencije koju predvodi Denver (28:12).

Najuzbudljiviji meč večeri odigrali su San Antonio i Oklahoma, koji je posle dva produžetka pripao Sparsima - 154:147.

San Antonio je do pobede vodio sjajni Lamarkus Oldridž sa 56 poena, Derik Vajt je dodao 23, Marko Belineli 19, a Demar Derozan 16 poena uz 11 asistencija.

U redovima Oklahome najefikasniji je bio Pol Džordž sa 30 poena, Džeremi Grant je ubacio 25, dok je Rasel Vestbruk meč završio  tripl-dabl učinkom - 24 poena, 13 skokova i 24 asistencije.

Pobedu na svom terenu upisao je i Majami, koji je bio bolji od Bostona 115:99. Najefikasniji u 20. ovosezonskoj pobedi Majamija bili su Dvejn Vejd sa 19 i Džoš Ričardson sa 18 poena, dok se na drugoj strani istakao Kajri Irving sa 22.

REZULTATI:

Majami – Boston 115:99
Denver – L.A. Klipers 121:100
San Antonio – Oklahoma 154:147, posle produžetaka (130:130)
Sakramento – Detroit 112:102

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC