• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina "sedmica" opet zauzeta: Sličan sam Krstičiću

Autor mondo.rs

"Naslednik" doskorašnjeg centralnog veziste crveno-belih promovisan je u Ljutice Bogdana. "Kreativan je, ume da gradi igru i daje golove", rekao je sportski direktor o njemu.

 Predstavljanje Miloš Vulić FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Dan posle početka priprema i upoznavanja sa skoro svim budućim saigračima, novi centralni vezista Zvezde i formalno je zadužio crveno-beli dres.

Miloš Vulić (22) podigao je pred novinarima Zvezdinu "sedmicu", broj na dresu koji je do nedavnog odlaska u atinski AEK nosio Nenad Krstičić.

Doskorašnji fudbaler Napretka potpisao je ugovor na tri godine i došao na predstavljanje u društvu sportskog direktora Zvezde, Mitra Mrkele.

"Klupsko opredeljenje je da dovodimo najtalentovanije igrače iz domaćeg prvenstva, a on to svakako jeste. Miloš se iskazao u nekoliko sezona igrajući za Napredak i sasvim logičan redosled poteza je bio da ga dovede Crvena zvezda, da nastavi da napreduje i da dosegne visine. Vulić je kreativan, ume i da gradi igru, i da daje golove. Želim mu da ima dobre godine i da doprinese daljim uspesima Crvene zvezde" rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor našeg kluba.

Vulić se najpre zahvalio direktoru Mrkeli na lepim rečima i istakao značaj dolaska u redove šampiona Srbije.

"Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača", rekao je on.

 Vulić je svestan da je konkurencija u Zvezdi na njegovom mestu izuzetno jaka.

"Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na Marakanu".

Vulić se osvrnuo i na to što je zadužio dres sa brojem "sedam", koji je do sada nosio Nenad Krstičić.

"Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača. Od novih saigrača prvi mi je čestitao Gobeljić, često smo se čuli i pre, čestitao sam mu na nekim golovima, kao i on meni. Stvarno smo u super odnosima. Gobelja mi je rekao sve najlepše o atmosferi i ostalim stvarima u klubu, što sam i zatekao kada sam došao.

Zajedno sa saigračima, Vulić će u Beogradu raditi do 14. januara, kada će crveno-beli otići na Kipar umesto u Sloveniju, kao što je isprva bilo planirano.

"SMANJUJEMO KADAR, DOLAZAK SAMO AKO JE EKSTRA"

Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela bio je na konferenciji upitan i za dalje aktivnosti u prelaznom roku. O tome je, konkretnije, dan ranije pričao generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

"Da li se pregovara ili ne, i sa kim, o tom potom. Prioritet u ovom prelaznom roku je da rasteretimo ekipu, imali smo glomazan igrački kadar potreban za igranje na tri fronta. Odigrali smo 37 utakmica i zato je veliki broj igrača imao opravdanje. Na proleće nas čeka manje utakmica, ako budemo stigli do finala Kupa, a verujem da hoćemo, imaćemo još 20 mečeva i zato je prioritet smanjiti igrački kadar. Da li će neko doći, može se destii, ali samo ako to bude ekstra pojačanje, nećemo neplanski dovoditi igrače. Želimo da imamo 25-26 fudbalera za prolećni deo sezone", rekao je Mrkela o temi koja, kao i uvek, izaziva najveće interesovanje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC