• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovorili se Čelsi, Milan i Juventus!

Autor mondo.rs

Skupoceni napadač definitivno će se preseliti u London.

Od četvrtka ujutru više nema dileme:

Gonzalo Iguain (31) postaće napadač Čelsija, u koji će stići ovog januara na pozajmicu iz Juventusa, odnosno Milana

Argentinski špic, plaćen Napoliju 2016. godine čak 90 miliona evra, nastaviće karijeru tamo gde je i želeo - u Premijer ligi. To je rezultat intenzivnih pregovora tri strane, sa kojim nisu svi oduševljeni.

Prvi nije zadovoljan Đenaro Gatuzo, trener Milana, jer je izgubio najboljeg igrača i nije mogao mnogo da uradi povodom toga. Iako su "roso-neri" prošlog leta dogovorili sa Juventusom Iguainovu pozajmicu do kraja sezone, ona je raskinuta na pola takmičarske godine na insistiranje igrača, željnog izazova u ligi u kojoj nije igrao.

Menadžer Čelsija Mauricio Sari vodio je "Pipitu" u Napoliju i odlično zna koliko Argentinac može, pa je "izgurao" ovaj transfer i pored suprotstavljanja rukovodstva londonskog kluba.

Engleski "Skaj sports" objavio je da je izvršna direktorka "plavaca" Marina Granovskaja pomogla realizaciju ovog transfera iako nije bila uverena u to neophodnost dolaska nekadašnjeg napadača Reala. Sari je insistirao, razgovarao sa Iguainom i uspeo da ga ubedi da se preseli u London.

Iskusni špic, koji je ove sezone postigao samo osam golova za Milan, obradovao se Sarijevom pozivu i u Milanu više nisu mogli ništa da urade.

"Kada igrač donese odluku postane teško ubediti ga u suprotno", rekao je Gatuzo pre nekoliko dana i praktično najavio transfer koji se ovog četvrtka dogodio.

ROKADE SLEDE: MORATA, KALINIĆ, BATŠUAJI...

Prema pisanju medija u Italiji i Engleskoj, Iguainova selidba izazvaće niz transfera.

Prvi će reagovati Milan, jer će kupiti efikasnog centarfora Đenove, Poljaka Kšištofa Pjateka (23) ili će pozajmiti Mišija Batšuaija (25), igrača Čelsija koji se u prošloj polusezoni nije snašao u Valensiji.

Kada je u pitanju Čelsi, danima unazad najavljivano je da će Španac Alvaro Morata (26) otići sa "Stamford Bridža" u Atletiko Madrid, gde će zauzeti mesto hrvatskog napadača Nikole Kalinića (31), pred kojim je navodno još jedna selidba - iz Madrida u Monako.

Interesantno je da je u ovom krugu centarfora Monako pregovarao i sa Batšuaijem...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC