"NE RAZVODE SE!" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Menadžer Jelene Karleuše pozvao medije da prekinu s krvoločnim napadima i otkrio da se Tošić i Karleuša neće razvesti!

"NE RAZVODE SE!" (FOTO, VIDEO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Srbija danima čita o skandalu zvanom "gole fotke Jelene Karleuše", koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta Ognjenu Vranješu, a na društvenim mrežama se uveliko "zabavlja" na temu mladeža odnosno veličine "ponosa".

U jeku skandala Jelena Karleuša je otputovala u Kinu, kod supruga Duška Tošića, od kojeg se ovde u Srbiji čekala reakcija... i čekala... i čekala... a onda je i stigla - u vidu zajedničke slike i emotikona koji namiguje.

Ubrzo je i Jelena objavila snimak s porodicom, a da nije sve samo "šminka" za medije govori i pevačicin menadžer Zoran Birtašević, koji je na društvenim mrežama pozvao medije da prestanu s "hororom" i otkrio da od razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića "nema ništa".

"Molim sve medije koji se danima brutalno iživljavaju na Jeleni, Dušku i njihovim porodicama, da se ZAUSTAVE u toj krvoločnoj, jezivoj nameri. Svim J&D kolegama i prijateljima hvala na ogromnoj podršci. Takođe, hvala svim medijima koji ne učestvuju u ovom hororu", napisao je Birtašević na Twitteru i dodao: "I, da - niko se ne razvodi".

Ostale vijesti