• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Ivanović odoljeti arapskim milionima?

Autor mondo.rs

Bivši kapiten reprezentacije Srbije ima priliku da ove zime, u 35. godini, postane drugi najplaćeniji srpski fudbaler sa platom od oko osam miliona evra po sezoni!

 Branislav Ivanović - odlazak u Saudijsku Arabiju ili ostanak u Rusiji Izvor: MN PRESS

Milošu Degeneku dvije, Aleksandru Prijoviću šest, a Branislavu Ivanoviću - izgleda - osam miliona evra po sezoni!

Toliko bi, pišu ruski mediji, trebalo da iznosi godišnja zarada bivšeg kapitena reprezentacije Srbije ukoliko se odluči da ovog januara napusti Zenit iz Sankt Peterburga i potpiše za "neimenovan klub iz Saudijske Arabije".

Početkom godine, Degenek je napustio beogradsku Crvenu zvezdu i prihvatio "nepristojnu ponudu" Al-Hilala, baš kao i Prijović, koji se zbog ponude Al-Itihada rastao sa solunskim PAOK.

Crvena zvezda je zaradila 3,6, a PAOK celih deset miliona evra na transferima sa klubovima iz Saudi Arabije.

Nije nemoguće da se u narednih nekoliko dana 34-godišnji Ivanović pridruži Degeneku u Rijadu ili, možda, Prijoviću u Džedi.

Ivanoviću ugovor sa Zenitom ističe za šest mjeseci, a ukoliko bi zaista karijeru nastavio na Bliskom Istoku, postao bi drugi najbolje plaćeni srpski fudbaler iza nekadašnjeg saigrača iz Čelsija i reprezentacije, Nemanje Matića, koji u Mančester junajtedu zarađuje oko devet miliona evra godišnje.

U svemu se pita i ruski klub, koji prema ugovoru ima pravo da "aktivira" još jednu godinu saradnje sa defanzivcem, koji je nezamjenljiv u startnoj postavi praktično od dolaska iz Čelsija, na zimu 2017.

Zenit je lider ruskog prvenstva sa bodom više od Krasnodara, pa je pretpostavka da trener Sergej Semak ne bi naklono gledao na rastanak sa Ivanovićem "na polovini puta".

U Sankt Peterburgu se zato govori o mogućem dolasku još jednog iskusnog defanzivca, Jaroslava Rakitskog iz ukrajinskog Šahtjora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC