Fener "ni za živu glavu" ne da "Žoca" i Veselog

Autor:

Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti da bi Željko Obradović i Jan Veseli mogli da napuste Fenerbahče, oglasio se klub i rekao da se to sigurno neće desiti.

0
A- A A+
jan veseli željko obradović Foto: MN Press

Fenerbahče ima dugoročne planove za Željka Obradovića i Jana Veselog.

U turskoj javnosti pojavile su se informacije da bi srpski trener i češki krilni centar ovog leta mogli da napuste Istanbul, ali je klub ekspresno reagovao i demantovao te glasine saopštivši da sa njima planira dugu budućnost.

Obradoviću ističe ugovor narednog leta, što bi bila njegova šesta sezona u klubu, a potpredsednik kluba je naveo da se njihova saradnja sigurno pre toga neće završiti.

"Već smo počeli da planiramo za narednu godinu", rekao je Semih Ozsoj.

Kada je u pitanju Jan Veseli, koji je trenutno van parketa zbog operacije kolena, za njega postoji interesovanje sa raznih strana, međutim odlazak iz Istanbula, bar što se tiče Fenerbahčea, za sada uopšte nije moguća opcija.

"Planiramo da sa njim potpišemo novi trogodišnji ugovor", rekli su iz kluba.

"Žoc" je sa Fenerom do sada osvojio četiri titule prvenstva Turske, jedan Kup i jednu Evroligu, uz još dva poraza u finalima F4 turnira. Trenutno su lideri najjačeg kontinentalnog međunarodnog takmičenja uz skor 19 pobeda i tri poraza.

Kada je u pitanju Veseli, on ove sezone u Evroligi prosečno beleži 14,4 poena i 5,6 skokova.

Tagovi:

Ostale vijesti