• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rejes psovao sudije, Real preti: Istupićemo iz lige!

Autor mondo.rs

"Ovo je je**na krađa", urlao je kapiten Reala nakon odluke arbitara da priznaju poene Tomiću, nakon što ga je izblokirao Rendolf. Ipak, i Barsa je bila oštećena...

 Real-Madrid-preti-istupanjem-iz-ACB-lige-zbog-sudjenja-na-mecu-finala-Kupa-Kralja-2019 Izvor: MN PRESS

Nije bilo sumnje da će bizarna završnica utakmica finala Kupa Kralja imati i svoje "treće poluvreme" zbog sudijskih previda koji su pokvarili fantastičan meč!

Felipe Rejes je besno jurišao u svlačionicu i urlao "ovo je je**na krađa", trener Pablo Laso "hladio glavu" kako na konferenciji za medije bio umereniji od onoga što inače misli, dok se i dalje čeka zvanična reakcija kluba, ali već se nagađa šta će to biti.

Dobro obaveštena španska radio stanica "Cope" prenosi da će Real razmatrati napuštanje ACB lige ukoliko ne bude priznata greška sudija, posle koje je Barsa pobedila.


U pitanju je situacija kada je Ante Tomić krenuo na polaganje u poslednjim trenucima susreta, izblokirao ga je Entoni Rendolf, da bi arbitri potom dosudili "goaltending", odnosno nekako nisu videli da je lopta pre toga udarila u obruč, čak iako su gledali snimak...

POGLEDAJTE SPORNE SITUACIJE IZ "EL KLASIKA": KAKO NISU OVO VIDELI?

Mnogi misle i da je to kompenzovanje za spornu situaciju samo napad ranije kada je Singlton u kontri dobio "rukom preko glave" od Rendolfa, ali ni to sudije nisu videle.

Trener Barse Svetislav Pešić je na konferenciji za medije želeo da govori o košarci, a manje o sudijskim previdim, dok je sportski direktor Real Madrida Huan Karlos Sančez bio i te kako ljut u obraćanju medijima.

"Ovo je drugu dodinu zaredom da 'nismo imali sreće' sa sudijama. Ako trojica sudija nisu videla da je to bila dozvoljena blokada, nešto nije u redu...", rekao je Sančez.

Koliko je Real Madrid ozbiljan u nameri da ovu sudijsku grešku "istera na čistac" videćemo u narednim danima, a obično je "izlazak iz takmičenja" jedan od češćih vidova pritisaka na nacionalne saveze kojima svakako nije u interesu da ostaju bez najboljih.

Ipak, očekivati da bismo mogli da vidimo ponavljanje utakmice je gotovo nemoguće...

Real - Barsa
Izvor: YOUTUBE/ACB

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC