• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlični Bobi i vrlo dobri Bogi

Autor mondo.rs

Boban Marjanović jedan od najzaslužnijih za pobedu Filadelfije. Sakramento se hrabro borio, ali nije savladao šampiona u Ouklandu.

Bogdan Bogdanović bio je strelac 14 poena u porazu Sakramenta na gostovanju Golden Stejtu 125:123. Srpski košarkaš upisao je još tri skoka i šest asistencija. Nemanja Bjelica zbog povrede nije ulazio u igru.

Bogdanovic
Izvor: YouTube


Najefikasniji igrač utakmice bio je Stef Kari sa 36 poena (deset trojki), šest skokova i sedam asistencija. Kevin Durent je ubacio 28, Klej Tompson 18…

Kod "kraljeva" je Marvin Begli sa 28 poena bio prvi strelac. Kingsi su upisali 28. poraz, ali i dalje imaju pozitivan skor jer su ove sezone 30 puta pobedili. Šampioni su daleko u plusu sa 42-16.

Filadelfija je bila bolja od Majamija 106:102, uz odlično izdanje Bobana Marjanovića. Srpski centar proveo je na terenu nešto više od 27 minuta, što mu je bilo dovoljno za 19 poena i 12 skokova.

Marjanovic
Izvor: YouTube


Portland je zahvaljujući Jusufu Nurkiću pobedio kao gost Bruklin 113:99. Igrač iz Bosne i Hercegovine je na kraju imao 27 poena i 12 skokova.

Lejkersi su u Los Anđelesu savladali Hjuston 111:106, a glavne uloge na utakmici imali su najbolji igrači – Lebron Džejms sa 29 i Džejms Harden sa 30 poena.

Između Finiksa i Klivlenda se ne zna ko je lošiji ove sezone, a u njihovom međusobnom odkršaju pobedio je manje lošiji tim – Kavalirsi 111:98. Klivlend sada ima 13-46, a Sansi su na skoru 11-49.

Milvoki je u uzbudljivoj završnici savladao Boston 98:97. Janis Adetokumbo je sa 30 poena bio prvi strelac meča.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC