• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"I ako preskoči Mladost, Boaći će se brzo vratiti"

Autor mondo.rs

Napadač Crvene zvezde neizvestan za prvu utakmicu polufinala Kupa, kao i još neki igrači.

 Polufinale-Kupa-Srbije-Zvezda-Mladost-najava-16.-april-17-casova-TV-Arenasport Izvor: MN PRESS

Zastala je knedla u grlu navijačima Crvene zvezde kada su u subotu posle derbija sa Radničkim iz Niša (3:0) videli da se dvostruki strelac Ričmond Boaći jedva kreće i sa ledom na kolenu ide do ambulantnog vozila.

Ispostavilo se, međutim, da napadač iz Gane nije ozbiljno povređen.

"Situacija sa Boaćijem nije strašna, bolje je, a ako i ne bude igrao u utorak siguran sam da će se brzo vratiti. Uz to imamo i nekih prehlada, pa ćemo posle današnjeg treninga videti kakva je situacija za sutra", rekao je Vladan Milojević uoči prvog polufinalnog duela Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana (utorak, 17 časova, stadion Rajko Mitić, prenos na TV Arena Sport).

Crveno-beli posle subotnje pobede imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Radničkog i na odličnom su putu da odbrane pehar Superlige, ali želja je "dupla kruna".

"Rekli smo da imamo visoke ciljeve što se tiče Kupa. Sve četiri ekipe koje su ostale su dobre. Mladost je u vrhu našeg fudbala, ima kontinuitet i stalno je među četiri-pet timova u ligi. Znaju da igraju na rezultat, imaju odlične igrače i trenera sa najdužim stažom u Superligi. Neće nam biti lako", istakao je Zvezdin trener.

U ponedeljak i utorak, 22. i 23. maja, od 10 do 18.30 časova na stadionu Crvene zvezde ponovo će biti organizovana humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi

Revanš u Lučanima je 15. maja, ali Milojević ne želi da gleda previše unapred.

"Želja nam je da u prvoj utakmici napravimo rezultat koji će nam dati veliku šansu da prođemo u finale jer nas čekaju dve jake utakmice", istakao je i dodao:

"Pošteno je da se polufinale igra u dve utakmice. Tako će se iskristalisati koje dve ekipe su najbolje. Mi svakako nećemo kalkulisati".

Mladost je ekipa koja često uspe da zatrese mrežu crveno-belih, čiji niz bez poraza traje već 57 utakmica.

"Ne verujem da će se braniti, imaju svoj stil igre, jako su moćni fizički. Imaju igrače sa internacionalnim iskustvom i neke od najboljih igrača u ligi. Imaju stravično dobru polukontru, brzi su", pohvalio je Milojević predstojećeg rivala.

U drugom polufinalu Kupa Srbije sastaju se Partizan i Radnički Niš.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC